Survivor: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πηλίδης

Survivor: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πηλίδης

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor, ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για λόγους υγείας. Αυτή η απρόσμενη αποχώρηση θα είναι πολύ βαριά για την ομάδα των Διασήμων καθώς ο αθλητής είναι από τους πιο δυνατούς και μαχητικούς παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα με το στομάχι του. Η αποχώρησή του θα μεταδοθεί στο επεισόδιο του Σαββάτου και τη θέση του θα πάρει η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το χρονικό της αποχώρησης

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρισκόταν εδώ και αρκετές μέρες εκτός παιχνιδιού και ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Οι φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την παραγωγή, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση των στημένων αγώνων φαίνεται πως δεν ισχύουν και η αιφνίδια αποχώρησή του έχει να κάνει καθαρά με λόγους υγείας οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στο παιχνίδι.

Πάντως η απώλεια του Πιλίδη θα είναι μεγάλη καθώς μεγάλη μερίδα τηλεθεατών τον θεωρούσε φαβορί και τον «έβλεπε» στον τελικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS