Survivor: Χάκερ διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην παίκτριας -Της ζήτησε 50.000 ευρώ

Survivor: Χάκερ διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην παίκτριας -Της ζήτησε 50.000 ευρώ

Θύμα ενός αδίστακτου χάκερ έπεσε μία παίκτρια ριάλιτι του Survivor, όταν εκείνος κατάφερε να μπει στους λογαριασμούς της στα social media και να κλέψει βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χάκερ κατάφερε να αποκτήσει διπλή πρόσβαση στους λογαριασμούς που διατηρούσε η πρώην παίκτρια του Survivor σε Facebook και Instagram. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο χάκερ μπήκε εν αγνοία της στα προσωπικά της μηνύματα και ανακάλυψε ότι είχε ανταλλάξει με τον σύντροφό της βίντεο από προσωπικές τους στιγμές.

Ο χάκερ κατέβασε τα βίντεο, τα αποθήκευσε και έστειλε μήνυμα στην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο την ενημέρωνε ότι έχει στη διάθεσή του τα βίντεο με εκείνη και τον σύντροφό της. Της ζήτησε, μάλιστα, 50.000 ευρώ για να μην τα διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Εκείνη του εξήγησε πως δεν έχει αυτά τα χρήματα και τότε αυτός της ζήτησε 5.000 ευρώ και έστειλε το βίντεο σε μέλη της οικογένειάς της μέσω Facebook για να την πιέσει. Τα «παζάρια» συνεχίστηκαν μέσω μηνυμάτων και η τιμή έπεσε στα 1.500 ευρώ. Η κοπέλα ζήτησε τη βοήθεια ειδικού, ωστόσο ο χάκερ άρχισε να διαρρέει τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα μέσω προσωπικού μηνύματος.Το μήνυμα της παίκτριας του Survivor για την υπό

«Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία όχι γιατί έχω όρεξη να ασχοληθώ ούτε για να πάρω like ούτε για τίποτα. Ο μόνος λόγος που το κάνω είναι να πω μέσω αυτού ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου παραβιάζει την προσωπική μου ζωή με το έτσι θέλω» έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor στα social media.

Αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα για τα ίχνη που έχει αφήσει ο χάκερ αλλά και όλοι όσοι ακόμη και σήμερα μοιράζονται το βίντεο στο διαδίκτυο και η υπόθεση αναμένεται να φτάσει στη δικαιοσύνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ