Survivor: Ο «Προφεσόρ» Μαρτίκας αποχώρησε και το Twitter τον αποχαιρετά με τιμές

Survivor: Ο «Προφεσόρ» Μαρτίκας αποχώρησε και το Twitter τον αποχαιρετά με τιμές

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν κατάφερε τελικά, να παραμείνει στο Survivor για 12η φορά. Μετά από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο φαρμακοποιός αναγκάζεται να επιστρέψει στην καθημερινή του ζωή στο Κερατσίνι και το φαρμακείο του.

Τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες φαίνεται πως αυτή τη φορά ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια, με αποτέλεσμα η Ασημίνα, η Μαίη και η Σταυρούλα που ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, να παραμείνουν στο Survivor.

Ωστόσο, μπορεί οι συμπαίκτες του να χάρηκαν με την αποχώρησή του, καθώς το όνομά του συχνά βρισκόταν εμπλεκόμενο σε διάφορες εντάσεις, όμως δεν ισχύει το ίδιο για το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε, η αγάπη του κόσμου είχε φανεί από την αρχή, αν σκεφτεί κανείς πόσες φορές τον έσωσε από τον τάκο ή τον υποστήριξε στα social media.

Mάλιστα, ο παίκτης θεωρούταν το μεγάλο φαβορί για τον τελικό στο Γαλάτσι, αφού είχε καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι, παρά τις φορές που είχε τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μετά το χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού, το κοινό στο Twitter φρόντισε να αποχαιρετίσει τον Σπύρο Μαρτίκα από το ριάλιτι επιβίωσης, ακριβώς όπως του αξίζει, καθώς ήταν ο «στρατηλάτης» ή ο «Ελ Προφεσόρ» του Survivor.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS