Survivor: Ποιοι σχεδιάζουν να διώξουν τη Ναυσικά από τον Άγιο Δομίνικο; [Βίντεο]

Survivor: Ποιοι σχεδιάζουν να διώξουν τη Ναυσικά από τον Άγιο Δομίνικο; [Βίντεο]

Διάσημοι και Μαχητές στο αποψινό επεισόδιο θα ριχτούν και πάλι στην αρένα για να πάρουν τη νίκη σε ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία με τον έξω κόσμο.


Όσο προχωρά ο καιρός τόσο αγριεύουν οι κόντρες στο Survivor. Χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την έκρηξη του Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο του νησιού με αφορμή μια φράση που του καταλόγισαν.

Η επόμενη μέρα θα βρει την ομάδα των Διασήμων να έχει χωριστεί και πάλι στα δύο και ο Τάκης να λέει στη Ναυσικά πως η Ευρυδίκη, η Βρισηίδα και η Κάτια σχεδιάζουν να τη διώξουν από το Survivor.

Από την άλλη, η Κάτια κάνει λόγο για λάθος στρατηγική της Ναυσικάς και τον τρόπο που έδρασε απέναντι στις συμπαίκτριές της.

Διάσημοι και Μαχητές στο αποψινό επεισόδιο θα ριχτούν και πάλι στην αρένα για να πάρουν τη νίκη σε ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Η θέληση για ένα μήνυμα από την Ελλάδα «τσακίζει» τους περισσότερους παίκτες, ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρει συγκινημένη: «Θα φάω ακόμα και χώμα αν χρειαστεί».

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor στο βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ