Survivor: Το σχόλιο «φαρμάκι» του Περικλή Κονδυλάτου για την Κάτια Τραμπάνκο -Ποιοι αντέδρασαν

Survivor: Το σχόλιο «φαρμάκι» του Περικλή Κονδυλάτου για την Κάτια Τραμπάνκο -Ποιοι αντέδρασαν

Επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και εντάσεις ήταν το τελευταίο στο Survivor 4.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο από το παιχνίδι, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Περικλή Κονδυλάτο για το πως αισθάνεται που η ομάδα των Διασήμων έχασε μία πολύ δυνατή παίκτρια. Το σχόλιό του όμως έσταζε φαρμάκι και μάλιστα μία λέξη που χρησιμοποίησε προκάλεσε αντιδράσεις στην ομάδα του.

 

«Η Κάτια δεν υπήρξε αλληλέγγυα παίκτρια, προτίμησε να παίξει με έναν τρόπο που ήταν καθαρά ωφελιμιστικός και να κάνει κάποιες πράξεις οι οποίες την τοποθέτησαν στη συνείδησή μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα γι’ αυτήν. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από δω και πέρα ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς και που πρώτα απ’ όλα πρέπει το μέλημά μας να είναι η συνοχή μας με αυτούς τους ανθρώπους γιατί χωρίς αυτούς είμαστε ένα τίποτα. Εύχομαι καλή τύχη», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος, με την φράση μερί «σκουληκιών» να φέρνει αντιδράσεις στην ομάδα του.

Αρχικά ο Αλέξης αντέδρασε στην λέξη που χρησιμοποίησε ο Περικλής, λέγοντας πως διαφωνεί με την άποψή του ότι η Ταραμπάνκο τους υποβάθμιζε όπως πιστεύει, αλλά λόγω της συμπεριφοράς της κάποιοι δεν την ήθελαν. Το γνωστό μοντέλο έχει προκαλέσει αντιδράσεις μέσα στην ομάδα της καθώς αποδείχθηκε πως έκρυβε φαγητά, κάτι που ο Περικλής δεν ξέχασε και δεν δέχτηκε την συγνώμη της, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Η Ελευθερία Ελευθερίου που ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί της, στάθηκε στο θέμα του φαγητού, ξεκαθαρίζοντας πως πέρα από τις κόντρες τους, της εύχεται καλή τύχη. «Δεν λειτουργούσε σε συμβίωση, λειτουργούσε ατομικά. Δεν αλλάζω την άποψή μου. Το έβγαζε και στα παιχνίδια αυτό», ανέφερε η τραγουδίστρια. Την ίδια άποψη εξέφρασε η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία είπε πως από τότε που αποχώρησε η Σαλαγκούδη, η ομάδα των Διάσημων είναι πιο δεμένη.

 

Survivor 4: Νευρίασε ο Τριαντάφυλλος με τον Περικλή
Οι χαρακτηρισμοί του Περικλή ωστόσο προκάλεσαν την αντίδραση του Τριαντάφυλλου ο οποίο θέλησε να υπερασπιστεί την Ταραμπάνκο.

«Πέρασε δύσκολα, είχε πρόβλημα υγείας και ήταν από τις καλύτερες παίκτριες. Δεν έφυγε σαν κλέφτης. Είναι μια γυναίκα δυναμική. Το σχόλιο ότι μας φέρθηκε σαν σκουλήκια, το λες όταν είναι μπροστά ο άλλος και όχι όταν λείπει. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για γυναίκα. Ηταν βαριά αυτή η λέξη που είπε και με νευρίασε. Νοιώθω άσχημα που έφυγε η Κάτια γιατί ήταν δυνατή παίκτρια. Εμένα δεν μου φέρθηκε ποτέ σαν σκουλήκι. Και σε άλλους. Εύχομαι να γίνει καλά γιατί ξέρω το πρόβλημά της. Δεν είμαι δικηγόρος της και μου είπε κάποια πράγματα που γνωρίζω. Είναι μαχήτρια, δεν θα έφευγε ποτέ σαν κλέφτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS