Survivor: Το twitter κατακεραύνωσε Βαλάντη για τη χυδαία ατάκα που ξεστόμισε εναντίον της Ευρυδίκης

Survivor: Το twitter κατακεραύνωσε Βαλάντη για τη χυδαία ατάκα που ξεστόμισε εναντίον της Ευρυδίκης

Ο Βαλάντης είναι ο συχνότερος πρωταγωνιστής των εντάσεων ανάμεσα στους Διάσημους του φετινού Survivor. 

Τελευταίο επεισόδιο ήταν η χυδαία επίθεση του τραγουδιστή στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάτι που έκανε την ομάδα του να τον στήσει στον τοίχο, να τον βάλει στην απομόνωση και να ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να τον διώξει από τον Άγιο Δομίνικο. 

Δεν ήταν όμως μόνο οι Διάσημοι που τον είχαν τον Βαλάντη στη «μπούκα», καθώς και οι Μαχητές άρχισαν να «πυροβολούν» εναντίον του. Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα αποκάλυψε ότι αυτό που είπε ο τραγουδιστής και έκανε τη συμπαίκτρια του να αποχωρήσει από το συμβούλιο κλαίγοντας είχε να κάνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Ευρυδίκη στο παρελθόν. «Με μεγάλη ασέβεια της είπε ότι παρά το πρόβλημα που είχες δεν έγινες καλός άνθρωπος», είπε ο 45χρονος φαρμακοποιός.


 
Μετανιωμένος για τα όσα είπε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο φάνηκε ο Βαλάντης, ο οποίος ζήτησε γι’ άλλη μια φορά συγγνώμη και στην Ευρυδίκη και σε όλους για όσα ακούστηκαν, με την Αθηνά Ευμορφιάδη να γίνεται έξαλλη και να του λέει ότι αν είχε τσίπα, θα είχε φύγει. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την πλευρά σημείωσε πως δεν δέχεται τη συγγνώμη του και πως για την ίδια οΒαλάντης «έχει πεθάνει», ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης τον συμβούλευσε να απομακρυνθεί από το σημείο καθώς όπως είπε, όλος ο «θίασος» αυτό θέλει.

Οργή από το Twitter για την ατάκα που ξεστόμισε


Την ίδια ώρα το τηλεοπτικό κοινό εξοργισμένο από όσα έβλεπε και άκουγε για τον Βαλάντη δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή και την απέχθειά του προς το πρόσωπό του. Στο Twitter η είδηση πως ο Βαλάντης ανέφερε περνώντας δίπλα από την Ευρυδίκη: «Τελικά, ο καρκίνος δεν σου έμαθε τίποτα», κάνοντας την Παπαδοπούλου να ξεσπάσει σε κλάματα, ήταν στα πρώτα trends.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι», είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα στον Βαλάντη και συνέχισε απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό: «Της είπε κάτι απαράδεκτο ο Βαλάντης πριν», με την Αθηνά Ευμοφιάδη να παίρνει θέση και να λέει στον Βαλάντη: «Ντροπή».

Δείτε τα tweets που «βράζουν» εναντίον του Βαλάντη

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS