Survivor-Τριαντάφυλλος: Επίθεση σε Ηλία – Τι αναφέρει για αποχωρήσεις Τζέιμς και Μπάρτζη

Survivor-Τριαντάφυλλος: Επίθεση σε Ηλία – Τι αναφέρει για αποχωρήσεις Τζέιμς και Μπάρτζη

Ο παίκτης που συζητήθηκε όσο κανένας άλλος στο φετινό survivor, ο Τριαντάφυλλος μιλάει για το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του στον «Τηλεθεατή». Παράλληλα, εφόσον πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, θυμάται το πώς πέρασε ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο.

Για το πώς άντεξε όλη αυτή την πίεση
«Ναι, και δεν ήταν για μια-δυο μέρες. Είχα στο μυαλό μου όλο αυτόν τον κόσμο που με βοηθούσε να παραμένω στο παιχνίδι κι αυτό με κρατούσε δυνατό. Για μένα ήταν ακόμη πιο δύσκολο, γιατί ήμουν μακριά από το παιδί μου, αλλά με τον αγιασμό του Αγίου Εφραίμ και με τη δύναμη που μου έδινε ο κόσμος, τα κατάφερα».

Για τις αποχωρήσεις Τζέιμς και Μπάρτζη
«Βέβαια, εννοείται αυτό. Μα, το είχα πει ότι ο Τζέιμς και ο Νίκος ήταν παίκτες τελικού. Του Νίκου του είχα πει να κάτσει κι ας ήταν τραυματίας, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα πάρει αυτός το έπαθλο. Οι άλλοι χάρηκαν όταν έφυγε, όπως και όταν έφυγε ο Τζέιμς».

Για τον Αλέξη Παππά
«Σίγουρα. ο Αλέξης είναι ένα θετικό παιδί, κα¬ταπληκτικό, που μου στάθηκε πολλές φορές. Έλεγε τη γνώμη του κι αυτός, δεν φοβόταν. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θα είναι για πάντα φίλος. Είναι πάρα πολύ ωραίος τύπος κι αν έβλεπε κάτι άδικο, θα το έλεγε εκείνη τη στιγμή, όποιος κι αν ήταν απέναντί του. Έτσι είμαι κι εγώ και γι’ αυτό το λόγο ήρθαμε κοντά».

Για το ποιος είναι αυτός που κινεί τα νήματα στους Amigos
«Αυτή τη στιγμή, ναι. Τα άλλα παιδιά φοβούνται επειδή είναι καλός αγωνιστικά και θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του για να τα πάρει μαζί του στα έπαθλα. Γενικά, όταν είσαι καλός αγωνιστικά σε πλησιάζουν και είναι δίπλα σου. Εγώ, λόγω του ποδιού, λόγω της διαφοράς ηλικίας -ήμουν ο μεγαλύτερος από όλους-, δεν ήμουν καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Για να είσαι «Survivor» πρέπει να αντέχεις τα πάντα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Το πιο σημαντικό είναι να αντέξεις τις συνθήκες, ακολουθεί το ψυχολογικό κομμάτι και μετά έρχεται το αγωνιστικό».

Για την Καρολίνα
«Στην αρχή ήμασταν πολύ κοντά. Τον τελευταίο μήνα είχε υπερβολικά νεύρα, δεν της αρέσει να χάνει. Έχασε και τα καλά έπαθλα κι εκεί έπαθαν σοκ όλοι οι Amigos. Αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Επειδή είναι αθλήτρια πίστευα ότι μπορούσε να το διαχειριστεί καλύτερα, δεν το περίμενα από την Καρολίνα. Τον τελευταίο καιρό τη ρωτούσα συνέχεια τι έχει πάθει. Από εκεί και πέρα, είναι αυτό που έχετε δει».

Για τον Κόρο
«Είναι αυτό που έχετε δει. Πώς τον έχετε δει εσείς;»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS