«Μη σωπαίνεις, δεν θα σωπάσω» -Το νέο βίντεο των ηθοποιών για την κακοποίηση

«Μη σωπαίνεις, δεν θα σωπάσω» -Το νέο βίντεο των ηθοποιών για την κακοποίηση

Αγαπημένοι ηθοποιοί με πρωτοβουλία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Φιόνας Γεωργιάδη ενώνουν και πάλι τις φωνές τους, με τη δημιουργία ενός βίντεο κατά της οποιασδήποτε μορφής βίας και κακοποίησης.

Μέσα από αυτό το βίντεο οι ηθοποιοί προτρέπουν τα θύματα να μιλήσουν τονίζοντας ότι η κακοποιητική εμπειρία δεν είναι ταμπού.

Το βίντεο έγινε με αφορμή την διαδικτυακή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2021 (15:00-18:00), υπό την αιγίδα της επιτρόπου Ισότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και χαιρετισμό θα απευθύνει η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση»: Συμβαίνει… μπορεί να συμβεί σε μένα, σε σένα, σε όλους μας, γράφουν οι ηθοποιοί Αθερίδης Θοδωρής, Ανδρούτσου Μαρία, Βραχάλη Χριστίνα Γεωργιάδη Φιόνα, Γρηγορόπουλος Χάρης, Δρούκα Φαίδρα, Ηλίας Μελέτης, Κολοβός Αναστάσης, Κορινθίου Μαρία Λάμη Νίκη, Λάρμου Βαρβάρα, Παπασιδέρη Κατερίνα, Πάχου Μιρέλα και Τσιμιτσέλης Γιάννης, που δημοσίευσαν το βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δείτε το βίντεο κατά της κακοποίησης:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ