Σύζυγος Ρώσου ποδοσφαιριστή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την απιστία του

Σύζυγος Ρώσου ποδοσφαιριστή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την απιστία του

Σοκ προκλήθηκε στην κοινή γνώμη στη Ρωσία στο άκουσμα της είδησης πως το μοντέλο σύζυγος του ποδοσφαιριστή Πάβελ Μαμάεφ, επιθυμεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Συγκεκριμένα, τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε την Τετάρτη πως η 33χρονη καλλονή βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιο της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 




Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της, η Μαμάεβα είχε στείλει μηνύματα σε μια φίλη της ενημερώνοντας την πως έχει καταπιεί 40 υπνωτικά χάπια, λέγοντας: «Θέλω να πεθάνω». Νωρίτερα δε, είχε αναρτήσει ορισμένα στιγμιότυπα στα οποία έλεγε πως ο σύζυγός της την είχε απατήσει με μια 29χρονη αφέντρα στην Ισπανία, όταν είχε πάει με την ομάδα του, τη Ροστόφ, για προετοιμασία.




Όπως ήταν η εν λόγω απόπειρα έγινε πρώτο θέμα στα ταμπλόιντς της χώρας, με το μοντέλο ναν ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια φάρσα που έκανε και πως τα μηνύματα που έστειλε ήταν για πλάκα! «Είμαι καλά, είμαι σπίτι μου... δεν πήγα στο νοσοκομείο. Τι, δεν καταλαβαίνετε δηλαδή τα αστεία μου;» δήλωσε σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Αξίζει να αναφερθεί πως το 2018 ο Μαμάεφ και ο συμπατριώτης φίλος του Αλεξάντερ Κακόριν, υπό την επήρεια αλκοόλ ενεπλάκησαν σε επίθεση σε δύο άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας Ρώσος Υπουργός και ο οδηγός του, στέλνοντας τους στο νοσοκομείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS