Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος: Το εντυπωσιακό διαμέρισμά τους στο Καστρί, στις μεζονέτες της Σοφίας Παπανδρέου

Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος: Το εντυπωσιακό διαμέρισμά τους στο Καστρί, στις μεζονέτες της Σοφίας Παπανδρέου

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαoς Γλύξμπουργκ τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στην επικαιρότητα λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο μεσαίος γιος του Κωνσταντίνου και η σύζυγός του ζουν μόνιμα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Καστρί, σε μια μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη» του Γεωργίου Παπανδρέου. Η τέως βασιλική οικογένεια νοίκιασε το πολυτελές διαμέρισμα από τη Σοφία Παπανδρέου και για ένα διάστημα υπήρξαν γείτονες με τον Γιώργο Παπανδρέου που διέμενε εκεί.

Το οικόπεδο των 5,5 στρεμμάτων με την ημιτριώροφη οικοδομή που είχε κληρονομήσει από τον παππού της η αδελφή του πρώην πρωθυπουργού, Σοφία, είχε δοθεί αντιπαροχή το 2006 στην κατασκευαστική εταιρεία του αρχιτέκτονα Δημήτρη Αγιοστρατίτη - παραχωρώντας της το 50%. Είναι επίσης γνωστός και ο αγώνας που είχε δώσει η ίδια για να αποχαρακτηριστεί το Καστρί ως ακίνητο μεγάλης ιστορικής αξίας ώστε να προχωρήσει ανεμπόδιστα και χωρίς νομικά μπλεξίματα στην υλοποίηση της απόφασής της να οικοδομηθεί εκεί ένα μεγάλο και πολυτελές συγκρότημα κατοικιών με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική εκμετάλλευσή του. Μέσα σε αυτό το οικόπεδο, δημιουργήθηκε ένα συγκρότημα που αποτελείται από δύο κτίρια, το καθένα από τα οποία διαθέτει τέσσερις κατοικίες, από 140 έως 300 τ.μ., ενώ κάποιες από αυτές εκτός από πισίνες διαθέτουν ακόμα και τζακούζι στις βεράντες του. Ενα λοιπόν από αυτά τα σπίτια επέλεξαν ο Νικόλας Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ, όταν εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Το σπίτι της Τατιάνας Μπλάντνικ και του Νικόλα Γλύξμπουργκ στο Καστρί

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 στις Σπέτσες σε έναν ονειρεμένο γάμο. Είναι μαζί από το 2003 και πολύ αγαπημένοι.

«Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήμουν περίπου έξι ετών. Έχω φωτογραφίες με την οικογένειά μου στα νησιά, αλλά δε θυμάμαι πολύ περισσότερα από τον ήλιο και τη θάλασσα… Επέστρεψα με τον Νικόλαο το 2003. Μπορεί να επέστρεφα στην ίδια χώρα, ωστόσο, την έβλεπα μέσα από πολύ διαφορετικά μάτια! Αυτό μου θυμίζει ένα απόφθεγμα που αγαπάω ιδιαίτερα: «δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις για να δεις καινούργια μέρη, το μόνο που χρειάζεται είναι να δεις το ίδιο μέρος με διαφορετικά μάτια». Για να είμαι ειλικρινής, την Ελλάδα την είδα μέσα από τα μάτια του Νικόλαου. Ήταν και για εκείνον η πρώτη φορά που περνούσε τόσο χρόνο εδώ. Ήταν τιμητικό για μένα να επιστρέψω μαζί του και να μπορέσω να μοιραστώ την αγάπη του για την Ελλάδα. Ήταν τόσο ευτυχής που επέστρεφε στην πατρίδα του, που ξενυχτούσαμε κάθε μέρα κοιτάζοντας κάθε ανατολή και κάθε δύση μαζί -ήθελε να αφομοιώσει τα πάντα έπειτα από τόσα χρόνια που ονειρευόταν να επιστρέψει. Η αγάπη του ήταν μεταδοτική κι εγώ μπόρεσα να γνωρίσω την όμορφη αυτή χώρα μέσα από τη δική του ματιά -κι έτσι ερωτεύτηκα τον ίδιον αλλά και την Ελλάδα!», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Τατιάνα Μπλάντνικ για τα …μάτια του Νικόλαου, μέσα από τα οποία είδε την Ελλάδα.

tatiana bladnik spiti1

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι δραστήρια στο Instagram και αρκετές φορές έχει μοιραστεί στιγμιότυπα με τους followers της που αποκαλύπτουν γωνιές του σπιτιού της με τον Νικόλαο. Οπως θα δείτε είναι cozy, φιλόξενο με τις γήινες αποχρώσεις να κυριαρχούν. Η κουζίνα φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της δωμάτιο στο σπίτι με την ίδια να μαγειρεύει συχνά και να μοιράζεται και tips με τους διαδικτυακούς της φίλους.

tatiana kouzina2

Φυσικά, η υπέροχη βεράντα του σπιτιού δεν περνάει απαρατήρητη. Εχει θέα σε ένα καταπράσινο τοπίο και είναι ιδανική για συγκεντρώσεις με φίλους και γυμναστική.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ