Βίντεο-σοκ: Οι τελευταίες στιγμές της Χαλίνα Χάτσινς, μετά τον πυροβολισμό της από τον Άλεκ Μπάλντουιν

Βίντεο-σοκ: Οι τελευταίες στιγμές της Χαλίνα Χάτσινς, μετά τον πυροβολισμό της από τον Άλεκ Μπάλντουιν

Τις απέλπιδες προσπάθειες των τραυματιοφορέων να σώσουν την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς, μετά τον πυροβολισμό από τον Άλεκ Μπάλντουιν, κατέγραψε κάμερα.

Το βίντεο από κάμερα σώματος από τις τελευταίες στιγμές της Χαλίνα Χάτσινς -συμπεριλαμβανομένων των τραυματιοφορέων που φωνάζουν «Αλίνα, μείνε μαζί μας»- δόθηκε στη δημοσιότητα ως μέρος των αποδεικτικών στοιχείων που μοιράστηκε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε, χθες.


Οι απεγνωσμένες προσπάθειες για τη σωτηρία της Χαλίνα Χάτσινς

Η Χάτσινς, η οποία πέθανε σε ηλικία 42 ετών, φαίνεται αναίσθητη στο πάτωμα του σκηνικού εκκλησίας που είχε στηθεί για τις ανάγκες της ταινίας «Rust», καθώς οι διασώστες προσπαθούν να τη σώσουν μετά τον κατά λάθος πυροβολισμό της από τον Άλεκ Μπάλντουιν, τον Οκτώβριο του 2021. Σημειώνεται πως η κινηματογραφίστρια πυροβολήθηκε στη δεξιά μασχάλη με τη σφαίρα να βγαίνει από την κορυφή του ώμου της. Στο βίντεο δεν ακούγονται και πολλά, παρά μόνον οι τραυματιοφορείς που δίνουν οδηγίες ο ένας στον άλλον.

Σε ένα άλλο βίντεο, ηθοποιοί και τεχνικοί που συμμετείχαν στην ταινία, συμπεριλαμβανομένου του Άλεκ Μπάλντουιν, ακούγονται να ρωτούν πώς τα πάει η Χάτσινς. Ο διάσημος ηθοποιός ακούγεται να ρωτά «τι συμβαίνει», με τους τραυματιοφορείς να του απαντούν πως τα πράγματα είναι «λίγο πιο άγρια». Κάποιος άλλος ακούγεται να ρωτάει εάν κινδυνεύει η ζωή της και η απάντηση είναι «αρκετά για να ζητήσουμε αεροδιακομιδή».

Σε ένα βίντεο φαίνεται να τον πλησιάζουν αστυνομικοί λίγα λεπτά μετά τους πυροβoλισμούς και να τον προειδοποιούν να μη συζητήσει τι συνέβη με κανέναν συνάδελφο πριν του μιλήσουν οι αστυνομικοί. Ένα άλλο κλιπ δείχνει τον Μπάλντουιν να κάθεται στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και να ζητάει ενημέρωση για τη Χάτσινς, με τον αστυνομικό να του απαντά ότι οι τραυματιοφορείς εξακολουθούν να την περιθάλπουν.

Οι φάκελοι της έρευνας περιλαμβάνουν επίσης αποσπάσματα από την πρόβα, που δείχνουν τον Μπάλντουιν να εξασκείται σε έναν ελιγμό με όπλο. Ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Άνταν Μεντόζα, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η έρευνα της υπηρεσίας του παραμένει ανοιχτή και συνεχίζεται, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής και της εγκληματολογικής ανάλυσης από το FBI, καθώς και οι μελέτες δακτυλικών αποτυπωμάτων και DNA.

«Το γραφείο του σερίφη δίνει στη δημοσιότητα όλα τα αρχεία που σχετίζονται με τη συνεχιζόμενη έρευνά μας», ανέφερε στην ανακοίνωση. Οι φάκελοι αυτοί περιλαμβάνουν επίσης φωτογραφίες πυρομαχικών από το σετ και εκθέσεις εξέτασης.

Υπενθυμίζεται πως στις 21 Οκτωβρίου 2021, σε ένα ράντσο στα περίχωρα της Σάντα Φε, ο Άλεκ Μπάλντουιν σημάδευε με όπλο την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντάς την και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα. Το θανατηφόρο περιστατικό διαδραματίστηκε μέσα σε μια μικρή εκκλησία κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τα γυρίσματα μιας σκηνής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS