Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Καταπληκτική ηθοποιός - Τι είχε δηλώσει για το «μυστικό τούνελ» από τα Ανάκτορα στο σπίτι της

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Καταπληκτική ηθοποιός - Τι είχε δηλώσει για το «μυστικό τούνελ» από τα Ανάκτορα στο σπίτι της

Για πολλά χρόνια τα μέσα ενημέρωσης καταπιάνονταν με τη σχέση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με τον Τύπο της εποχής να έχει φιλοξενήσει πλειάδα δημοσιευμάτων. Η εν λόγω σχέση έχει πλέον «καταχωρηθεί» ως ένας «αστικός μύθος».

Ο ίδιος ο τέως βασιλιάς είχε ερωτηθεί σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του και είχε χαρακτηρίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως μια «καταπληκτική ηθοποιό και άνθρωπο».

Μυστικό τούνελ

Φήμες της εποχής ήθελαν να υπάρχει μυστικό τούνελ που ένωνε τα Ανάκτορα με το σπίτι της ηθοποιού. Επ’ αυτού, ο ίδιος είχε δηλώσει πως «έλεγαν τότε ότι υπάρχει ένα τούνελ από τα Ανάκτορα που βγαίνει στο σπίτι της. Και απαντούσα εγώ: "Αν παραδεχτούμε ότι υπάρχει αυτό το τούνελ και η Αλίκη αποφασίσει να αλλάξει σπίτι, θα πρέπει να αλλάξουμε το τούνελ;"».

Εν συνεχεία, είχε παραδεχθεί ότι είχε επισκεφθεί τα στούντιο της Φίνος Φιλμ ενώ στην ερώτηση αν ήταν ένας νεανικός έρωτας, είχε γελάσει αμήχανα και είχε πει «δεν ξέρω, εσείς θα μου πείτε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (28ο λεπτό)

Στη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο είχε αναφερθεί και ο αδελφός της ηθοποιού, Αντώνης Βουγιουκλάκης σε εκπομπή της ΕΡΤ.

«Με τον Κωνσταντίνο είχαν μια φιλία κι απ’ ό,τι φαίνεται, αυτός ήταν πράγματι ερωτευμένος μαζί της. Πήγαινε σχεδόν καθημερινά έξω από τον Φίνο, στην οδό Χίου ή όπου αλλού είχαν γύρισμα κι έβαζε τις κασέτες με τα τραγούδια της, σ’ ένα ανοιχτό αυτοκίνητο που είχε. Την κόρταρε πολύ. Την πολιορκούσε συνέχεια…» είχε υποστηρίξει ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ