Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι

Στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα ανάμεσα στον ίδιο και τη γνωστή παρουσιάστρια, δίνοντας τη δική του εκδοχή σε όσα έχουν ακουστεί.

Υπενθυμίζεται ότι προ λίγων ημερών είχε αποκαλυφθεί ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους με τη Σίσσυ Χρηστίδου, με τον ίδιο να κάνει σήμερα λόγο για «μονόπλευρα δικαστικά ρεπορτάζ».

Θοδωρής Μαραντίνης: Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή

«Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει», ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης», εξήγησε ο ίδιος.

«Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Ακόμα και την περίοδο του Covid, στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή», τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο leasing με 460 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Θοδωρής Μαραντίνης, προσθέτοντας ότι «Έχω κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσω με την Σίσσυ για να βάλουμε ένα τέλος».

Ακόμη, ο frontman των Onirama αποκάλυψε ότι, στο πλαίσιο της διαμάχης με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τα παιδιά τους χρειάστηκε να καταθέσουν στο δικαστήριο.

«Τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο. Ήταν μια διαδικασία που κρίθηκε απαραίτητη με βάσει τα όσα τέθηκαν δικαστικά. Ποτέ οι γονείς δεν είναι παρόντες σε αυτή τη διαδικασία, ούτε ξέρουμε τι είπαν. Είναι πολύ στενάχωρο το ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και δεν ξέρω και το γιατί γίνεται όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι, Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου, οδηγήθηκε στα δικαστήρια τον περασμένο Οκτώβριο για διαφορές που είχαν για τη διατροφή των παιδιών τους, με τον τραγουδιστή να καταδικάζεται σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, γιατί δεν έδινε ολόκληρο το ποσό. Όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, το εν λόγω θέμα έληξε, αφού αποπλήρωσε το ποσό που είχε δεσμευτεί να δώσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ