Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν βλέπω την εκπομπή της, δεν την ακολουθώ στο Instagram

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν βλέπω την εκπομπή της, δεν την ακολουθώ στο Instagram

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του τις ημέρες του Πάσχα, ενώ απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί την εκπομπή της πρώην συζύγου του, ενώ την έχει κάνει unfollow και στο Instagram.

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο κ. Κούγιας έχει μιλήσει με τον πατέρα μου για δικό του θέμα
«Ευτυχώς η επέμβαση που έκανα πήγε πολύ καλά. Απαιτείται ένας χρόνος ανάρρωσης για να ξέρουμε ότι όλα πήγαν όπως οφείλουν. Νομίζω ότι όλα θα πάνε τέλεια. Ήταν προγραμματισμένο. Αφορά μια επέμβαση που στο παρελθόν δεν είχε γίνει σωστά και έπρεπε με έναν τρόπο να τη διορθώσουμε για να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι. Όλες τις μέρες του Πάσχα τις πέρασα έτσι», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την περιπέτεια με την υγεία του.

Καλούμενος να σχολιάσει την κόντρα ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, και τον Αλέξη Κούγια, ο ίδιος εξήγησε ότι: «Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Μου το έχουν μεταφέρει, αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς τι έχει ειπωθεί, ούτε παρακολουθώ την εκπομπή. Δεν έχει τύχει να συναντηθώ εγώ με τον κ. Κούγια, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί ή τι έχει ειπωθεί και για ποιο λόγο. Ξέρω ότι κάποια στιγμή ο κ. Κούγιας είχε μιλήσει με τον πατέρα μου, για άλλο, δικό του θέμα».

Σε ερώτηση για το αν τον ενοχλεί που η προσωπική του ζωή έχει έρθει στο προσκήνιο, ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι: «Η προσωπική μου ζωή έχει πολύ πιο έντονα και άσχημα πράγματα να με ενοχλήσουν παρά κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι αφορά κάτι άλλο που είναι δικό τους και μεταξύ τους και θα το λύσουν. Δεν βλέπω την εκπομπή της Σίσσυς. Δεν βλέπω και τηλεόραση ιδιαίτερα».

Τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης επιβεβαίωσε το unfollow που έχει κάνει στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι είχε αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας για τη Σίσσυ Χρηστίδου
Υπενθυμίζεται ότι προ λίγων ημερών ο Αλέξης Κούγιας είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν στην γνωστή παρουσιάστρια.

«Πληροφορήθηκα ότι σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συνεχίζοντας την εκστρατεία δυσφημήσεώς μου, την οποία έχει ξεκινήσει από τότε που πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του πρώην συζύγου της, γνωστού τραγουδιστή, τον οποίο έχει διασύρει ακραία στο πανελλήνιο και τον έχει καταδικάσει, διότι δήθεν αυτός είναι εκατομμυριούχος και αυτή είναι μια φτωχή εγκαταλελειμμένη μάνα και δεν της δίνει χιλιάδες ευρώ διατροφή για ένα μικρό παιδάκι, επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να αναλάβω τη νομική εκπροσώπηση του πρώην συζύγου της στην ως άνω υπόθεσή του», ανέφερε μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS