Throwback στον γάμο του Τριαντάφυλλου: Η σύζυγός του με το δαντελένιο νυφικό της [εικόνα]

Throwback στον γάμο του Τριαντάφυλλου: Η σύζυγός του με το δαντελένιο νυφικό της [εικόνα]

Ο Τριαντάφυλλος είναι σίγουρα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor 4.

Εχει κατηγορηθεί για πολλά από τους συμπαίκτες του, έχει τους θαυμαστές και την οικογένειά του που τον στηρίζουν.

Ο ίδιος πάντως με κάθε ευκαιρία αναφέρεται στη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη και τον γιο τους Νικόλα, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία.

Και μπορεί οι απαντήσεις της Δήμητρας στις συνεχείς ερωτήσεις του Τριαντάφυλλου, αν τον αγαπάει, να προκάλεσαν αίσθηση στον Τριαντάφυλλο αλλά και τους χρήστες των social media στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, ωστόσο σε εκείνη δεν αρέσουν καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα η Δήμητρα Σιαμπάνη, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, κρατά σιγή ιχθύος και δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τη συμμετοχή του συζύγου της στο Survivor 4.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, το 2014 στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, στα Λουτρά Υπάτης

Η Δήμητρα Σιαμπάνη είχε επιλέξει για τον γάμο της ένα δαντελένιο νυφικό σε στενή γραμμή ενώ ο Τριαντάφυλλος κοστούμι με παπιόν! Μέσα από τα social media είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Δείτε την φωτογραφία από τον γάμο του Τριαντάφυλλου:
O Τριαντάφυλλος έχει γράψει και σε μια από τις επετείους του με την σύζυγό του, ότι εκείνη και ο Νικόλας είναι όλη του η ζωή.

triantafyllos 2

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ