Τουρίστρια αποκαλύπτει τι μπορείς να κάνεις στη Μύκονο αν δεν έχεις χρήματα -Χαμός στο TikTok

Τουρίστρια αποκαλύπτει τι μπορείς να κάνεις στη Μύκονο αν δεν έχεις χρήματα -Χαμός στο TikTok

Χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια συγκέντρωσε βίντεο νεαρής τουρίστριας στο TikTok, στο οποίο εξηγεί τι μπορεί να κάνεις κάποιος χωρίς χρήματα στη Μύκονο.

Με την τουριστική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά, η Μύκονος, όπως και κάθε χρόνο, έχει την τιμητική της, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα, με τη φήμη της να απλώνεται κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά της Γης.

Πέρα από τη χαρακτηριστική, κυκλαδίτικη ομορφιά της, η Μύκονος είναι γνωστή για την ξέφρενη νυχτερινή ζωή, αλλά και τις ιδιαίτερα ακριβές υπηρεσίες προς τουρίστες και... παντός είδους επισκέπτες.

Έτσι, η Μύκονος ενδείκνυται για όσους έχουν τη δυνατότητα, αλλά και τη θέληση, να βάλουν... βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και οι τιμές της αποδεικνύονται απαγορευτικές για τους υπόλοιπους.

«Τουλάχιστον το σοκάκι είναι όμορφο», γράφει από τη Μύκονο η νεαρή τουρίστρια

Στο βίντεό της από το νησί των ανέμων η νεαρή τουρίστρια φαίνεται πως ήρθε αντιμέτωπη με την προαναφερθείσα πραγματικότητα, και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το τι μπορεί να κάνει κάποιος ένα απόγευμα στη Μύκονο, χωρίς να ξοδέψει λεφτά.

«Είσαι στη Μύκονο, αλλά τα πάντα είναι πανάκριβα. Αυτή είναι μια απογευματινή δραστηριότητα», αναφέρει η νεαρή κοπέλα στη λεζάντα του βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok, στο οποίο καταγράφεται η ίδια και μια φίλη της.

Όπως φαίνεται, αυτό που μπορείς να κάνεις στη Μύκονο χωρίς να διαθέσεις λεφτά είναι το... απόλυτο τίποτα, με τις δύο κοπέλες να καταγράφονται να κάθονται στα σκαλάκια σπιτιών σε ένα γραφικό σοκάκι του νησιού και να... κοιτάζουν η μία την άλλη.

@maxoug_

At least the street is cute

♬ original sound - 💓

 

 

«Τουλάχιστον το σοκάκι είναι όμορφο», συμπληρώνει η νεαρή τουρίστρια στην ανάρτησή της, η οποία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.

Από τη μία, αρκετοί είναι αυτοί που «συμπονούν» τις δύο κοπέλες, και τις παροτρύνουν να αναχωρήσουν άμεσα για κάποιο άλλο ελληνικό νησί, ωστόσο υπάρχουν και πολλοί που θεωρούν ότι... τα ήθελαν και τα έπαθαν, τονίζοντας ότι υπάρχουν τόσα άλλα όμορφα νησιά που θα μπορούσαν να είχαν επισκεφθεί αντί της Μυκόνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ