Τι σημαίνει το τατουάζ 1111 που έχει η Τζένιφερ Ανιστον στον καρπό της -Ακριβώς το ίδιο έχει άλλη μια γυναίκα στο χέρι της [εικόνες]

Τι σημαίνει το τατουάζ 1111 που έχει η Τζένιφερ Ανιστον στον καρπό της -Ακριβώς το ίδιο έχει άλλη μια γυναίκα στο χέρι της [εικόνες]

Η Τζένιφερ Άνιστον μόλις αποκάλυψε μια ειδική λεπτομέρεια για το τι κάνει το τατουάζ στον καρπό της «11 11» τόσο συναισθηματικό.

 

Η διάσημη ηθοποιός έκανε ένα αφιέρωμα για τα γενέθλιά της καλύτερης φίλης της εδώ και 37 χρόνια, της επίσης ηθοποιού Αντρέα Μπέντεβαλντ στα instastories της, δείχνοντας πως έχουν και οι δύο το ίδιο τατουάζ, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στην αδερφή από άλλη μητέρα. 37 χρόνια και ακόμη συνεχίζουμε. Τα καλύτερα έπονται».

jennifer aniston tatouaz karpos fili
Κολλητές φίλες εδώ και 37 χρόνια
Σε ένα προφίλ στους New York Times από το 2019, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πως η 51χρονη Μπέντεβαλντ, είναι η «παλαιότερη φίλη» της και τυχαίνει να πρωταγωνιστεί μαζί της στο «The Morning Show». Είχε εμφανιστεί επίσης σε ένα επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια» ως η νύφη που προσπαθεί να αρπάξει το ονειρεμένο νυφικό της Μόνικα Γκέλερ.

jennifer aniston kolliti fili maskes

Η Τζένιφερ Άνιστον αγκαλιά με την φίλη της Αντρέα Αντρέα Μπέντεβαλντ
Πριν από έναν μήνα σχεδόν, στα γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον στις 11 Φεβρουαρίου, η Μπέντεβαλντ μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία των τατουάζ τους και ανέφερε στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να γιορτάσουμε και να κάνουμε ακόμη περισσότερες μαγικές ευχές! 11:11. Λατρεύω να πορεύομαι σε αυτή τη ζωή μαζί σου».


Η Μπέντεβαλντ περιέγραψε επίσης την Τζένιφερ Άνιστον ως «δίδυμη αδερφή από άλλη μητέρα, αδερφή ψυχή όλων των εποχών» σε ένα προηγούμενο αφιέρωμα για τα γενέθλια της διάσημης ηθοποιού, το 2018. «Φίλες από τότε που ήμασταν 14 ετών και εξακολουθούμε να μεγαλώνουμε και να μαθαίνουμε μαζί. Κάνεις τον κόσμο καλύτερο μέρος και την ζωή πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Είμαι ευγνώμων για σένα κάθε μέρα και με κάθε τρόπο» πρόσθεσε.

Το τατουάζ της Τζένιφερ Ανιστον και τι κρύβεται πίσω από αυτό
Η Τζένιφερ Άνιστον έδειξε για πρώτη φορά το τατουάζ της «11 11» που έχει κάνει στον καρπό της – προς μεγάλη έκπληξη των θαυμαστών και θεατών της – καθώς συνήθως προσπαθεί να το κρύβει, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης με την συμπρωταγωνίστρια στα «Φιλαράκια» Λίζα Κούντροου, σε μια σειρά πέρυσι. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είχε δηλώσει στο περιοδικό People, ότι η ηθοποιός είναι «πολύ πνευματικός άνθρωπος» και πιστεύει πως οι αριθμοί φέρνουν καλή τύχη.

«Ο αριθμός 11 είναι επίσης ξεχωριστός για την ίδια λόγω των γενεθλίων της αλλά και του σκύλου της, Νόρμαν» ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας πως στην Τζένιφερ Άνιστον εξακολουθεί να λείπει το αγαπημένο της τεριέ που πέθανε το 2011. Μάλιστα, το 2011, είχε κάνει το πρώτο της τατουάζ, αποτίοντας φόρο τιμής στον σκύλο της, γράφοντας το όνομά του στο εσωτερικό του ποδιού της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS