TikTok: Δίχασε το viral βίντεο με την πλάκα του πατέρα στον δίχρονο γιο του για τη σκιά του

TikTok: Δίχασε το viral βίντεο με την πλάκα του πατέρα στον δίχρονο γιο του για τη σκιά του

Viral έγινε στο TikTok το βίντεο με την πλάκα που υποστηρίζει ότι έκανε ένας πατέρας στον περίπου δύο ετών γιο του όταν ο τελευταίος για πρώτη φορά διαπίστωσε την ύπαρξη της σκιάς του.

Το βίντεο αυτό αποτελεί ένα μόνο δείγμα μιας ευρύτερης τάσης για τα «shadow babies», βίντεο, δηλαδή, στα οποία γονείς καταγράφουν τις αντιδράσεις των παιδιών τους όταν ανακαλύπτουν την σκιά.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι τρομοκρατημένο από την παρουσία της σκιάς του με τον πατέρα του να τον ρωτάει «τι συμβαίνει;» και να τον προσκαλεί να κοιτάξει κάτω.

Δείτε το βίντεο

 

@funnybabyvideo.official so funny🤣🤣🤣 #cutebaby #lovebabies #funnymoment #shadow ♬ nhạc nền - funny moment

Ωστόσο το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις με αρκετούς να ψέγουν τον πατέρα γιατί αντί να ηρεμήσει το παιδί του αυτός επέμεινε να του τονίζει το άγχος του.

«Ειλικρινά πρέπει να είναι τρομακτικό για τα παιδιά», «καημένο μου παιδί, είναι τρομοκρατημένο από τη σκιά», «γιατί νιώθω τόσο άσχημα κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο βίντεο;» έγραψαν ορισμένοι στα σχόλια του βίντεο.

Άλλοι, ωστόσο, υπενθύμισαν δικές τους εμπειρίες όταν τα παιδιά τους αντιμετώπισαν για πρώτη φορά τη σκιά τους: «ο γιος μου της επιτέθηκε πετώντας της πράγματα και ουρλιάζοντας», «πάντα θα θυμάμαι την ίδια αντίδραση της κόρης μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ