Το viral βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Τιμ Μπάρτον είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι
Φωτογραφία: TikTok

Το viral βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Τιμ Μπάρτον είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είναι τρελά ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν. Είναι το νέο αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ και ο φακός φαίνεται πως τους λατρεύει.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, πρώτα στην πρεμιέρα του «Diabolik Chi Sei» και στη συνέχεια στο «Maria Callas: Letters And Memories».

Περπάτησαν μαζί χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί, χαμογελώντας, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους.

Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok δείχνει την απίστευτη χαρά του Αμερικανού σκηνοθέτη, που κάνει σαν παιδί δίπλα στην αγαπημένη του Ιταλίδα ηθοποιό.

Της φιλά το χέρι τρυφερά, την κοιτά με θαυμασμό και δεν μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό του. Το βίντεο έχει γίνει viral, ξεπερνώντας τις 3,4 εκατ. προβολές.

 

@screenweek The way they look at each other 🥹🫠♥️😍 #timburton #timburtonmonicabellucci #RoFF18 #screenweek #cinematok #romefilmfestival #romacinemafest2023 #inlove #loveisintheair #monicabellucci ♬ suono originale - ScreenWEEK

 

Το ζευγάρι απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων, όπου η Μπελούτσι εξέφρασε την αγάπη της για την Ελλάδα, ενώ ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.

Οι φωτογραφίες και η επιβεβαίωση της σχέσης τους

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού κυκλοφόρησαν από το Paris Match, ενώ η ίδια η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση τους σε συνέντευξή της στο γαλλικό Elle.

«Βρήκα στον Τιμ Μπάρτον ένα υπέροχο πνεύμα. Γνώρισα μια θεαματική ψυχή». «Αγαπώ τον Τιμ, έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον», πρόσθεσε.

Το ειδύλλιο με τον βραβευμένο σκηνοθέτη έρχεται δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 14 χρόνια και με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες: τη 18χρονη Ντέβα και τη 13χρονη Λεονί.

Ο Τιμ Μπάρτον υπήρξε ζευγάρι με την ηθοποιό Ελένα Μπόναμ Κάρτερ για 13 χρόνια. Το ζευγάρι, που δεν παντρεύτηκε ποτέ, έχει δύο παιδιά: τον Μπίλι και τη Νελ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ