Το χρυσό deal της Ταραμπάνκο - Το μοντέλο επιστρέφει στο Survivor με τέσσερις όρους

Το χρυσό deal της Ταραμπάνκο - Το μοντέλο επιστρέφει στο Survivor με τέσσερις όρους

Πολύς ντόρος έγινε τις προηγούμενες ημέρες για τη φημολογούμενη επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο «Survivor», η οποία μετά από ένα χρόνο επέστρεψε στο reality και στην ομάδα των Διάσημων, όπως θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Το μοντέλο είχε αναγκαστεί πέρσι να εγκαταλείψει το ριάλιτι λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος. Ωστόσο, η παραγωγή του παιχνιδιού, Acun Medya, της έδωσε μία ακόμη ευκαιρία, ρίχνοντας στα πόδια της ένα «χρυσό» συμβόλαιο, με 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Για την Κάτια Ταραμπάνκο μάλιστα δεν θα ισχύουν οι ρήτρες που ισχύουν για τους άλλους παίκτες, αλλά τέσσερις όροι:

- Μηδενική ρήτρα αποχώρησης (δεν θα καταβάλει κάποιο ποσό στην εταιρεία Acun Medya σε περίπτωση που αποχωρήσει οικειοθελώς).

- Μη καταβολή χρημάτων για οικειοθελή αποχώρηση.

- Καταβολή συνολικού μηνιαίου μισθού για αποχώρηση με εντολή γιατρού.

- Option για μελλοντική συνεργασία.

Και μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να στοιχίζει στον Τούρκο παραγωγό κάτι παραπάνω, αλλά ο Ατζούν Ιλίτζαλι φρόντισε να μη βάλει το χέρι στην τσέπη και να αυξήσει το μπάτζετ του μόνο κατά 600 ευρώ την εβδομάδα. Ο Λάμπρος Κωσταντάρας, που αποχώρησε την Τετάρτη, έπαιρνε 6.000 ευρώ την εβδομάδα και η Αθηνά Ευμορφιάδη, που αποχώρησε οικειοθελώς κι αυτή την ίδια μέρα, 3.400 ευρώ. Φεύγοντας οι δύο παίκτες ο Ατζούν εξοικονόμησε 9.400 ευρώ συνολικά με την αποχώρησή τους. Άρα, σε αυτά θα προσθέσει μόλις 600 ευρώ την εβδομάδα για τις 10.000 ευρώ της Ταραμπάνκο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ