Το παράπονο του γιου του Τομ Χανκς - «Ο πατέρας μου δεν με στήριξε»

Το παράπονο του γιου του Τομ Χανκς - «Ο πατέρας μου δεν με στήριξε»

Ο Τσετ Χανκς είναι ο γιος του Τομ, του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού ο οποίος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα και τα διάφορα tabloid.

Ο Τσετ έχει πει ότι ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και στην κοκαΐνη, έχει κατηγορηθεί από την πρώην σύντροφο του ότι την κακοποιούσε ενώ το πιο πρόσφατο ήταν με την πανδημία, όταν είχε βγει και είχε πει πως δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί ο κοροναϊός είναι μια απλή γριπούλα.

Ο ίδιος την Τετάρτη ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο youtube και μίλησε για τον πατέρα του. Και δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Είπε ότι ο Τομ Χάνκς ποτέ δεν του στάθηκε σαν πατέρας όταν το είχε ανάγκη.

«Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου πει: Αδερφέ, μην δίνεις δεκάρα γι’ αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Aπλά ζηλεύουν.» είπε όταν αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στη ζήλια που ένιωθε από τους άλλους επειδή ήταν ο γιος του φημισμένου ηθοποιού.

«Ένιωσα απόρριψη»

«Έχεις όλα αυτά που ένα παιδί ονειρεύεται» είπε ο γιος του Τομ Χανκς, «και αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι να σου πετούν λάσπη, προκειμένου να αισθάνονται εκείνοι καλά, επειδή πολύ απλά ζηλεύουν. Θα ήθελα λοιπόν να τα ακούσω όλα αυτά από τον άντρα της οικογένειάς μου (εννοεί τον Τομ Χανκς). Δεν είχα κανέναν να μου το πει».

Και ο πρωτότοκος γιος του Τομ και της Ρίτα Ουίλσον συνέχισε: «Ένιωσα πολύ απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα, γιατί πολύ απλά κανείς δεν με βοήθησε να νιώσω καλύτερα».

Ο Τσετ Χανκς που πλέον είναι 31 ετών και ασχολείται με τη ραπ μουσική, παραδέχτηκε πάντως ότι είναι τυχερός γιατί έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχει μείνει στα ωραιότερα ξενοδοχεία και έχει πετάξει με ιδιωτικά τζετ.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλά η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη, καθώς, αν υποθέσουμε ότι η διασημότητα έχει τοξική πλευρά, εγώ την βιώνω χωρίς να είμαι καν διάσημος, είμαι απλά ο γιος κάποιου διάσημου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ