Το Twitter τρελάθηκε με το μαλλί του lockdown του Τόνι Μπλερ -Αγνώριστος ο πρώην πρωθυπουργός

Το Twitter τρελάθηκε με το μαλλί του lockdown του Τόνι Μπλερ -Αγνώριστος ο πρώην πρωθυπουργός

Έκπληκτοι έμειναν χθες οι Βρετανοί τηλεθεατές με το νέο λουκ του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ο πρώην ηγέτης των Εργατικών μίλησε στον Πολ Μπραντ του ITV για την αποκέντρωση και πιθανό δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της Σκωτίας, ωστόσο η σοκαριστική του εμφάνιση ήταν αυτή που προκάλεσε αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί τον συνέκριναν με τον Doc από την ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» αλλά και πολλούς άλλους φανταστικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου του Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Night King από το Game of Thrones.

 

 

 

https://twitter.com/JulianPowerVO/status/1387109970055938055?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1387109970055938055%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FJulianPowerVO2Fstatus2F1387109970055938055provider%3Dtwitter

«Ο Τόνι Μπλερ μεταμορφώνεται αργά σε Ντοκ Μπράουν» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να τον συγκρίνει με τον Βίγκο της ταινίας «Ghostbusters». Ένας ακόμη έγραψε: «Ο Τόνι Μπλερ μοιάζει με ένα Goblin που θα προσπαθήσει να σας παρασύρει στη σπηλιά του».

Δεν ήταν και τόσο θετική η αντίδραση των χρηστών με το λουκ του - «Θυμίζει σφουγγαρίστρα»
Κατά τη διάρκεια του lockdown, πολλοί ήταν αυτοί που αναρτούσαν φωτογραφίες με τα περίεργα λουκ τους στα social media, ανυπομονώντας να ανοίξουν τα κομμωτήρια. Κι ενώ αυτά άνοιξαν στη Βρετανία στις 12 Απριλίου, φαίνεται πως ο Τόνι Μπλε προτίμησε να διατηρήσει την περίεργη αυτή κόμη του, με τους χρήστες όμως να μην αντιδρούν και τόσο θετικά.

Ένας χρήστης έγραψε: «Γιατί ο Τόνι Μπλερ έχει ακόμη τα μαλλιά του lockdown; Εγώ τα κατάφερα και κουρεύτηκα και δεν ήμουν ποτέ πρωθυπουργός. Πήγαινε για κούρεμα, φίλε!». Ένας άλλος είπε: «Τι στο καλό συμβαίνει με τα μαλλιά του Τόνι Μπλερ;» ενώ ένας ακόμη ανέφερε: «Ποτέ δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να μην του πηγαίνει καθόλου αυτό το μαλλί σφουγγαρίστρα. Θέλω σχεδόν να κόψω τα μαλλιά μου παρά να συνδεθώ με αυτό το τερατούργημα».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ