Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός που υποδύεται τον Αριστοτέλη Ωνάση στην ταινία «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί

Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός που υποδύεται τον Αριστοτέλη Ωνάση στην ταινία «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της κορυφαίας Ελληνίδας υψιφώνου Μαρίας Κάλλας, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί.

Στο πλευρό της Αμερικανίδας σταρ, ως Αριστοτέλη Ωνάση, θα δούμε τον βραβευμένο με Emmy Τούρκο ηθοποιό, Χαλούκ Μπιλγκινέρ (Haluk Bilginer).

Γυρισμάτα γίνονται και στη χώρα μας. Oπως μεταδίδει το τοπικό μέσο ilialive η Αντζελίνα Τζολί, το συνεργείο και το καστ έχουν ήδη φτάσει στην Ηλεία και θα διαμείνουν σε πολυτελές Resort στη Σκαφιδιά. Την ίδια ώρα η εφ. «Πατρίς», αναφέρει ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, αναμένεται να αρχίσει τα γυρίσματα την Κυριακή και είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες, τόσο για την ακριβή ώρα της άφιξής της, όσο και για το πού θα διαμείνει.

Η Τζολί στο θέατρο Απόλλων

Οπως σημειώνει το ilialive ήδη τα συνεργεία της παραγωγής έχουν στήσει τον εξοπλισμό και τα σκηνικά στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο, που έχει επιλεγεί από τον σκηνοθέτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων που έχουν ξεκινήσει ήδη από το Παρίσι και θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη. Παράλληλα γυρίσματα θα γίνουν και στη θαλαμηγό Christine O που άνηκε στο παρελθόν στον Αριστοτέλη Ωνάση και που πέρασε αρκετές στιγμές η μεγάλη ελληνίδα ντίβα της όπερας.

Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

Ο Nihat Haluk Bilginer γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1954 στη Σμύρνη. Εκτός από την υποκριτική του καριέρα στην Τουρκία, έχει επίσης εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Μεχμέτ Οσμάν στην τηλεοπτική σαπουνόπερα EastEnders κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

Έχοντας το παρατσούκλι «ο Τρομερός Τούρκος» («the Terrible Turk»), ο Haluk Bilginer ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή αρσενικά μέλη του καστ στο EastEnders (1985) κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, και φέρεται να λάμβανε σάκους αλληλογραφίας θαυμαστών, «παρά το γεγονός ότι έπαιζε έναν κακό και έναν γυναικά». Η συγγραφέας του EastEnders, Hilary Kingsley έχει πει ότι αυτό που έκανε τον χαρακτήρα τόσο δημοφιλή ήταν η όμορφη εμφάνιση και η γοητεία του Bilginer σε στυλ Omar Sharif.

Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του Χόλιγουντ έχοντας μικρούς ρόλους. Έπαιξε έναν κακό αρχηγό ανταρτών στην κωμωδία Ishtar του 1987 και έναν Τούρκο μαφιόζο στη σκοτεινή κωμωδία του 2001, Buffalo Soldiers.

Για τον ρόλο του στο Şahsiyet (2018), ο Bilginer κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα 47α Διεθνή Βραβεία Emmy.

Αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο της Άγκυρας το 1977 πριν πάει στην Αγγλία όπου αποφοίτησε από την Ακαδημία Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Έλαβε τον πρώτο του ρόλο στη μακροχρόνια βρετανική σαπουνόπερα EastEnders.

Το 1987, ο Bilginer ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να γυρίσει την τηλεοπτική σειρά Gecenin Öteki Yüzü (Η άλλη πλευρά της νύχτας), όπου συνάντησε την ηθοποιό/τραγουδίστρια Zuhal Olcay. παντρεύτηκαν το 1992 και χώρισαν το 2004. Παντρεύτηκε την Aşkın Nur Yengi το 2006 και έχει μια κόρη από αυτόν τον γάμο. Χώρισαν το 2012.

Ο Bilginer συμπρωταγωνίστησε στο αμερικανικό θρίλερ του 2009 The International (2009) ως Ahmet Sunay, στο πλευρό των Κλάιβ Όουεν και Ναόμι Γουότς. Μια άλλη σημαντική στιγμή στην καριέρα του Τούρκου ηθοποιού, είναι στην ταινία «Χειμερία νάρκη» (2014), η οποία κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών το 2014.

Μαρία Κάλλας: Λίγα λόγια για την ταινία

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) θα υποδυθεί την μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν (Pablo Larraín).

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970. Το σενάριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία της Ένωσης Σεναριογράφων (WGA ) είναι του Στίβεν Νάιτ (Steven Knight).

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την παραγωγή της ταινίας «Maria», η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Νάιτ, στο έργο του καστ και του συνεργείου, και κυρίως στη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα», δήλωσε ο Λαρέν ο οποίος αποκάλυψε δύο φωτογραφίες της Τζολί στο νέο της ρόλο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ