Φωτογραφία: Twitter

Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι γύρισαν ριάλιτι τη ζωή τους-Αυτό είναι το τρέιλερ του Netflix, άγνωστες φωτό και αποκαλύψεις

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί και τη βασιλική οικογένεια να ετοιμάζεται για μια ακόμη «μάχη».

Το Netflix έδωσε πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ. Με τίτλο «Harry & Meghan», το ντοκιμαντέρ θα ρίξει φως στα σκαμπανεβάσματα της ζωής του ζευγαριού και αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς εντός της βασιλικής οικογένειας.

Στιγμές χαράς, συγκίνησης και πόνου- Άγνωστα στιγμιότυπα από τη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν

Η οικεία πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει προσωπικές φωτογραφίες από την κοινή ζωή του ζευγαριού, όπως η γαμήλια δεξίωση, σε ένα ταξίδι στην Αφρική αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ.

Εκτός από στιγμές χαρά, διακρίνονται επίσης οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν στον βασιλικό προσκήνιο. Η Μέγκαν, σε ένα στιγμιότυπο, φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά της ενώ το ζευγάρι εικονίζεται και κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης στιγμής στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας το 2020 – την τελευταία τους εκδήλωση δίπλα στην βασιλική οικογένεια; πριν αποχωρήσουν από ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Γιατί αποφάσισαν να κάνουν αυτό το ντοκιμαντέρ;

Ρίχνουν επίσης φως στο γιατί αποφάσισαν να μοιραστούν την ιστορία τους, για πρώτη φορά. «Γιατί θέλατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» ερωτάται το ζευγάρι στην αρχή του τρέιλερ. «Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» λέει ο Χάρι και συνεχίζει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια, στο τέλος του βίντεο, η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει: «Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;»

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί με το βίντεο να κλείνει αναφέροντας πως το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί «σύντομα». Ωστόσο, κάποια μέσα έγραφαν χθες πως το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί τελικά την επόμενη εβδομάδα, στις 8 Δεκεμβρίου, παρά τις προσπάθειες του πρίγκιπα Χάρι να μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά, λόγω του πρόσφατου θανάτου της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Υπενθυμίζεται πως το βασιλικό ζευγάρι είχε υπογράψει πολυετή συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix το 2020.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ