«Τρελάθηκε!» -Τσακώθηκε με προσωπικό ξενοδοχείου και μπούκαρε με το αμάξι του στο λόμπι, απίστευτο βίντεο

«Τρελάθηκε!» -Τσακώθηκε με προσωπικό ξενοδοχείου και μπούκαρε με το αμάξι του στο λόμπι, απίστευτο βίντεο

Ένας πελάτης ξενοδοχείου στη Σανγκάη εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο λόμπι προκαλώντας χάος μετά από λογομαχία με το προσωπικό για τον φορητό υπολογιστή του, που «εξαφανίστηκε», όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο!

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται το λευκό κάμπριο να σπάει τις πόρτες του Central Hotel της Σαγκάης, μετά να κάνει όπισθεν και στη συνέχεια να μπουκάρει στο κεντρικό λόμπι του ξενοδοχείου.

Ο άνδρας διαπληκτίστηκε με το προσωπικό του ξενοδοχείου μετά την κλοπή του φορητού υπολογιστή του. «Τρελάθηκε!», ακούγονται να σχολιάζουν σοκαρισμένοι πελάτες την ώρα που το όχημα καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε σε μια άλλη πόρτα του ξενοδοχείου με όλα τα αλάρμ αναμμένα. «Γνωρίζετε καν τι έχετε κάνει;» φώναξαν πελάτες που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τη σκηνή, ενώ άλλοι προσπάθησαν να βγάλουν τον οδηγό από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία δράστης είναι ένας 28χρονος ονόματι Τσεν, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο οδηγός μάλωσε με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, επειδή ο φορητός υπολογιστής του εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Οι υπάλληλοι είπαν ότι ο φορητός υπολογιστής είχε κλαπεί, αλλά αργότερα βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο. Ευτυχώς, ουδείς τραυματίστηκε στο περιστατικό στο ξενοδοχείο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο κοινωνικό δίκτυο Weibo. Ο οδηγός συνελήφθη ενώ διεξάγεται έρευνα για το συμβάν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ