Τζέιμς Καφετζής για το επεισόδιο στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου: «Δεν νομίζω ότι ήμουν αγενής»

Τζέιμς Καφετζής για το επεισόδιο στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου: «Δεν νομίζω ότι ήμουν αγενής»

Τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Αννα Μαρία Βέλλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε με τον «πρίγκιπα» του Survivor, όπως τον αποκαλούν, να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αποχώρηση του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν περιμέναμε την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Μου έστειλε μήνυμα στο Instagram. Θέλω να κερδίσει κάποιος που είναι μέσα από την αρχή. Είναι πιο δίκαιο. Ο Ηλίας έχει πεινάσει. Μετά τους δύο μήνες είναι πιο light», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Όσον αφορά την επεισοδιακή αποχώρηση από την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου ο Τζέιμς Καφετζής σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι ήμουν αγενής. Πήγα εκεί και είπα κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει και στο κάτω κάτω με κάλεσαν να πω την αποχή μου και τη γνώμη μου να πω κάποια πράγματα. Έφυγα γιατί μου είπε “καλό μεσημέρι” και θεώρησα ότι έπρεπε να φύγω.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ