Τζένιφερ Λόπεζ: Αναπολεί το μαγικό 2022 με ανέκδοτες φωτογραφίες από τον γάμο της

Τζένιφερ Λόπεζ: Αναπολεί το μαγικό 2022 με ανέκδοτες φωτογραφίες από τον γάμο της

To 2022 ήταν η χρονιά της και όχι άδικα.

 

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναπόλησε το μαγικό 2022 και δημοσίευσε εικόνες από κάθε μήνα του έτους με ιδιαίτερη έμφαση στον Αύγουστο, τον μήνα που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μπεν Άφλεκ.

Για να το γιορτάσει η 53χρονη τραγουδίστρια ανέβασε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της όπου εκείνη φορούσε ένα φόρεμα Ralph Lauren και εκείνος ένα εντυπωσιακό λευκό σμόκιν.

«2022 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές μέχρι τώρα! Δεν μπορώ να περιμένω για όλα αυτά που θα έρθουν του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το υλικό.

Ακολούθησαν hashtags με τα «Happy New Year», «I'm Just Getting Started», «Waiting For Tonight» και «This Is Me Now», που είναι το όνομα του νέου της άλμπουμ.

Ιανουάριος
Τον Ιανουάριο η JLo εθεάθη στo Λος Άντζελες μπροστά από την αφίσα της για την ταινία της Marry Me. Την είδαν επίσης να κάνει μοντέλο για τη σειρά ομορφιάς JLO Beauty και επίσης να φιλάει τον Μπεν.

Φεβρουάριος
Τον Φεβρουάριο εθεάθη να απολαμβάνει δείπνο με τον Μπεν σε μια κουζίνα καθώς ήταν αμακιγιάριστη.

Μάρτιος
Τον Μάρτιο φορούσε φόρμες καθώς είχε το χέρι της γύρω από τον Μπεν και το ζευγάρι απολάμβανε τις διακοπές του. Τους είδαν επίσης σε ένα πλατό στη Νέα Υόρκη καθώς φιλούσε και ακουμπούσε πάνω στον Άφλεκ.

Απρίλιος
Τον Απρίλιο η σταρ έδειξε το πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε ο Μπεν.

Μάιος
Τον Μάιο, η Τζένιφερ έβλεπε σκίτσα του νυφικού της για να παντρευτεί τον Άφλεκ μήνες αργότερα.

Ιούνιος
Τον Ιούνιο προωθούσε το ντοκιμαντέρ της Halftime.

Ιούλιος
Τον Ιούλιο έδωσε μια γρήγορη ματιά στον γάμο της στο Λας Βέγκας, καθώς καθόταν στο πίσω μέρος ενός κάμπριο. Εθεάθη επίσης στο Παρίσι να κάνει πρόβα για το νυφικό της.

Αύγουστος
Τον Αύγουστο, ήρθε η ώρα του γάμου, καθώς πόζαρε στον καθρέφτη με ένα από τα RL φορέματά της.

Σεπτέμβριος
Ο Σεπτέμβριος την βρήκε με τα μπικίνι της να απολαμβάνει τις διακοπές της.

Οκτώβριος
Πιο κάσουαλ εμφανίσεις για τον Οκτώβριο με πουκάμισο, χακί παντελόνι και βρεγμένα μαλλιά ενώ βρισκόταν σε ένα καμαρίνι. Ανέβασε επίσης φωτογραφίες με μαύρα εσώρουχα και ένα λευκό πουκάμισο.

Νοέμβριος
Τον Νοέμβριο, πόζαρε με ένα φλοράλ σύνολο στο σπίτι της.

Δεκέμβριος
Τον Δεκέμβριο πόζαρε με ένα μακρύ ροζ φόρεμα και τακούνια για τη Vogue. Οι περισσότερες αδημοσίευτες φωτογραφίες που ανέβασε ήταν από τον γάμο της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ