Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να στρέψουν όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω τους, με την κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας.

Από τότε που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε την επανένωσή του βρίσκεται στο επίκεντρο των media και όχι άδικα.

Αυτήν τη φορά, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ μάγεψαν τους πάντες με την άφιξή τους στο Φεστιβάλ Βενετίας, καθώς πόζαραν λάμποντας από ευτυχία.

Το διάσημο ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας “The Last Duel”, πραγματοποιώντας την πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, από τον Απρίλιο, οπότε επανασυνδέθηκαν μετά το χωρισμό της εκρηκτικής λατίνας με τον πρώην σύντροφό της, Ροντρίγκεζ.

Ο Μπεν Άφλεκ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ακριβής παραγωγής μαζί με την Τζόντι Κόμερ, τον Ματ Ντέιμον και τον Άνταμ Ντράιβερ. Ο 49χρονος ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του Count Pierre of Alençon, στο ιστορικό δράμα που αναμένεται να «σπάσει τα ταμεία» στους κινηματογράφους όλου του πλανήτη.

Για την εμφάνισή της, η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε μια ολόλευκη τουαλέτα του Georges Hobeika. Το φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε τις καμπύλες της, είχε ανοικτό ντεκολτέ, με μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια που έμοιαζε με κολιέ.

Ο Μπεν Αφλεκ, από την άλλη, φορούσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS