Τζένιφερ Λόπεζ: Έξαλλη για την συνεργασία της με τη Σακίρα στο Super Bowl - «Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο»

Τζένιφερ Λόπεζ: Έξαλλη για την συνεργασία της με τη Σακίρα στο Super Bowl - «Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο»

«Φωτιά» στη σκηνή του Super Bowl είχαν βάλει τον Φεβρουάριο του 2020 η Τζένιφερ Λόπεζκαι η Σακίρα, όμως όπως φαίνεται η συνεργασία τους δεν ήταν ιδανική.

Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Τζένιφερ Λόπεζ «Halftime», έγινε γνωστό κάτι που λίγοι γνώριζαν, ότι δηλαδή η Λατίνα τραγουδίστρια θεώρησε αυτήν τη συνύπαρξη ως τη «χειρότερη ιδέα».

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε ενοχληθεί με την αναγκαστική συνεργασία με την Κολομβιανή σταρ, τονίζοντας πως οι διοργανωτές μέχρι τότε επέλεγαν έναν καλλιτέχνη και όχι δύο για το ημίχρονο του Super Bowl.

Σύμφωνα λοιπόν με το παρασκήνιο που διέρρευσε, η JLo είχε εκνευριστεί με τα στελέχη του NFL για τον λόγο που ήθελαν οι δύο γυναίκες να κάνουν μια δουλειά που συνήθως ανατίθεται σε έναν μόνο καλλιτέχνη.

«Έχουμε έξι γαμ… λεπτά. Έχουμε 30 δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι, και αν πάρουμε ένα λεπτό, αυτό είναι όλο, μας έχουν μείνει πέντε. Αλλά πρέπει να υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που τραγουδάμε. Πρέπει να έχουμε τις στιγμές που τραγουδάμε. Δεν πρόκειται να είναι ένα χορευτικό σε ρεβεγιόν. Πρέπει να τραγουδήσουμε το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε», είπε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ στον μουσικό διευθυντή της.

«Είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να βάλουμε δύο ανθρώπους να κάνουν το Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο», αποκαλύπτει η ίδια.

«Συνήθως, έχεις έναν επικεφαλής στο Super Bowl. Αυτός ο επικεφαλής κατασκευάζει ένα σόου και, αν επιλέξει να έχει και άλλους καλεσμένους, είναι δική του επιλογή», σχολίασε ο μάνατζέρ της.

«Ήταν προσβολή να λες ότι χρειάζεσαι δύο λατίνες για να κάνουν τη δουλειά που ιστορικά έκανε ένας καλλιτέχνης», συμπλήρωσε.

Η Λόπεζ και η Σακίρα βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή για να συνεργαστούν, αλλά η σχέση τους ήταν παγωμένη και άκρως επαγγελματική.

Σημειώνεται ότι το ντοκιμαντέρ «Halftime», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (8/6) στηΝέα Υόρκη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, πραγματεύεται τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ