Η Τζένιφερ Λόπεζ χορεύει γυμνή στο δάσος στο νέο της βίντεο κλιπ -Αποθεώνει τις καμπύλες της [βίντεο]

Η Τζένιφερ Λόπεζ χορεύει γυμνή στο δάσος στο νέο της βίντεο κλιπ -Αποθεώνει τις καμπύλες της [βίντεο]

Είναι σταθερή αξία στη βιομηχανία της μουσικής και δεν σταμάτα να τρελαίνει τους θαυμαστές της. Ο λόγος για τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Η 51χρονη τραγουδίστρια ξέρει πολύ καλά πως να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των fan της, όχι μόνο με τα τραγούδια και τις συγκλονιστικές ερμηνείες της, αλλά και με το διάσημο για τις καμπύλες κορμί της. Και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά στο νέο της βιντεοκλίπ, στο οποίο χορεύει γυμνή στο δάσος.


Η Τζένιφερ Λόπεζ προστατεύει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της καθώς στέκεται σε μια σκοτεινή δασώδη περιοχή, φορώντας μόνο λευκά φτερά αγγέλου.

Και μπορεί να είναι γνωστό πως η Τζένιφερ Λόπεζ είναι λάτρης της γυμναστικής, όμως σε αυτό το βίντεο κλιπ η Λατίνα σούπερ σταρ δείχνει σε όλους το καλογυμνασμένο κορμί της: τους άψογους κοιλιακούς της, τις αισθησιακές καμπύλες και τις αψεγάδιαστες αναλογίες.

Σε μια άλλη σκηνή η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με σέξι εσώρουχα αλλά και με μια εντυπωσιακή στράπλες τουαλέτα.

Στο sneak peek που μοιράστηκε στο Instagram, η Τζένιφερ Λόπεζ έγραψε πως το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ είναι γεμάτο συμβολισμούς.

«Και σε αγάπησα περισσότερο από εμένα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βλέπετε το επίσημο βίντεο κλιπ για το #InTheMorning ☀️☀️. Είναι γεμάτο συμβολισμούς για μια σκοτεινή μονόπλευρη σχέση και τη συνειδητοποίηση ότι τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις, παρά μόνο τον εαυτό σου. Ανοίξτε τα φτερά σας και απομακρυνθείτε από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε δεν αξίζει πραγματικά», έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Δείτε τη Τζένιφερ Λόπεζ στο νέο της βίντεοκλιπ:
H Τζένιφερ Λόπεζ όσο περνάνε τα χρόνια, ομορφαίνει ακόμα περισσότερο.


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS