Τι δώρο κάνει κάθε χρόνο ο Τζο Μπάιντεν στην σύζυγό του για του Αγίου Βαλεντίνου

Τι δώρο κάνει κάθε χρόνο ο Τζο Μπάιντεν στην σύζυγό του για του Αγίου Βαλεντίνου

Τον πρώτο τους Βαλεντίνο ως ένοικοι του Λευκού Οίκου γιόρτασαν χθες ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του, Τζιλ.

«Η αγάπη της ζωής μου και η ζωή της αγάπης μου. Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Τζιλ» έγραψε στο Twitter ο 78χρονος Αμερικανός πρόεδρος, μαζί με μία φωτογραφία που τον δείχνει να την αγκαλιάζει σφιχτά λίγο πριν την τελετή ορκωμοσίας του στις 20 Ιανουαρίου.

https://twitter.com/POTUS/status/1361087997446418436?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1361087997446418436%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftzo-mpainten-doro-tzil-gia-agioy-balentinoy


Την Παρασκευή, το ζευγάρι μαζί με τα δύο σκυλιά του, Τσαμπ και Μέιτζορ, έκαναν μια βόλτα στον κήπο του Λευκού Οίκου στην βόρεια πλευρά, για να περιηγηθούν στην διακόσμηση – με κόκκινες και ροζ καρδιές – για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η διακόσμηση αποτελούνταν από μεγάλες ροζ, λευκές και κόκκινες καρδιές με τις λέξεις «επούλωση», «δύναμη» και «ενότητα» τυπωμένες επάνω τους και που προορίζονταν για να προσφέρουν «λίγη χαρά, λίγη ελπίδα», όπως είπε η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν στους δημοσιογράφους.

https://twitter.com/POTUS/status/1360385704442949635?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1360385704442949635%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftzo-mpainten-doro-tzil-gia-agioy-balentinoy

Κατά την διάρκεια της βόλτας τους εκεί, ο Τζο Μπάιντεν δεν θέλησε να αποκαλύψει στους δημοσιογράφους τι δώρο θα έκανε στην σύζυγό του για τον Άγιο Βαλεντίνο, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να το μοιραστεί. «Δεν είναι ακόμη του Αγίου Βαλεντίνου, δεν σας λέω» αστειεύτηκε.

 

Εδώ και δεκαετίες ο Τζο Μπάιντεν κάνει δώρο στην σύζυγό του ένα κορσάζ


Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και 43 χρόνια, συχνά μοιράζεται την ιστορία τους και έχουν μιλήσει για την σημασία της παράδοσης στην σχέση τους. Σε συνέντευξη, μάλιστα, που έδωσαν πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό People, ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι άρχισε να δίνει στην σύζυγό του ένα κορσάζ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πριν από δεκαετίες και πως η παράδοση αυτή συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Η Τζιλ Μπάιντεν με το κορσάζ στο δεξί της χέρι την ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της
«Δεν ξέρω πότε ξεκίνησε – πριν από πολύ καιρό. Νομίζω ότι ήταν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» λέει. «Λατρεύω τις γαρδένιες και έτσι ο Τζο μου αγοράζει ένα κορσάζ από γαρδένιες. Το φόρεσα και στο σχολείο που δίδασκα».

Στις 20 Ιανουαρίου, η Τζιλ Μπάιντεν φορούσε ένα κορσάζ στο μικρό οικογενειακό πάρτι που στήθηκε στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου αντί για το φαντασμαγορικό πάρτι την βραδιά της ορκωμοσίας. «Σε κάθε ξεχωριστή περίσταση» εξήγησε ο Τζο Μπάιντεν στο People για το κορσάζ. «Είναι σημαντικό και η Τζιλ κάνει πάντα το ίδιο πράγμα, ανεξάρτητα από το πόσος καιρός έχει περάσει, κάθε φορά που κατεβαίνει τα σκαλιά...» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος βάζοντας το χέρι του στην καρδιά του: «Ακόμα εξακολουθεί να χτυπά δυνατά. Αλήθεια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ