Η Τζόαν Κόλινς σέξι στα 89 της -Με μαύρες καλτσοδέτες, ποζάρει στο μπάνιο
Φωτογραφία: Twitter

Η Τζόαν Κόλινς σέξι στα 89 της -Με μαύρες καλτσοδέτες, ποζάρει στο μπάνιο

Η Τζόαν Κόλινς, η διάσημη ηθοποιός που άφησε εποχή στη «Δυναστεία» της δεκαετίας του '80, μοιράστηκε μαζί μας μια σέξι φωτογραφία: Στα 89 της χρόνια, η Κόλινς ποζάρει στην πόρτα του μπάνιου της, φορώντας μόνο μια μπλούζα και μαύρες καλτσοδέτες!

«Ο σύζυγός μου ΕΠΕΜΕΙΝΕ να μοιραστώ αυτή τη φωτογραφία για το Red Nose Day. Η μπλούζα είναι τόσο υπέροχη που την φοράω στο κρεβάτι!» σημείωσε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας. Το Red Nose Day είναι μια ετήσια φιλανθρωπική καμπάνια που αφορά την παιδική φτώχεια, και στην οποία συμμετέχουν παραδοσιακά πολυάριθμοι Βρετανοί ηθοποιοί και celebrities.

Στη φωτογραφία, η Κόλινς φαίνεται να φοράει μία από τις προωθητικές μπλούζες της καμπάνιας:


Η Τζόαν Κόλινς γεννήθηκε το 1933 στο Λονδίνο και αποτελεί εμβληματική παρουσία της βιομηχανίας του θεάματος. Με μια Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Emmy στο ενεργητικό της, η Κόλινς είναι μία από τις τελευταίες εν ζωή σταρ της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ, και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες παραγωγές όπως οι «Χώρα των Φαραώ» (1955) και «Ιστορίες από την Κρύπτη» (1972). Η Κόλινς έφτασε το απόγειο της καριέρας της το 1981, με το ρόλο της στην τηλεοπτική «Δυναστεία», ο οποίος της χάρισε πολυάριθμα βραβεία και παγκόσμια φήμη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS