Βαλαβάνη: Δεν έχω βάλει τελεία στην τηλεόραση - Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις

Βαλαβάνη: Δεν έχω βάλει τελεία στην τηλεόραση - Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε αποκλειστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αρχικά δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αυτή η περίοδος για εμένα είναι πολύ δημιουργική, γιατί ετοιμάζουμε με την εταιρεία ρούχων που έχω την καλοκαιρινή συλλογή».

Για την παρουσία της στην τηλεόραση σχολίασε: «Δεν έχω βάλει τελεία στην τηλεόραση, είμαι ανοιχτή σε προτάσεις που θα με ”γεμίζουν” εσωτερικά. Μου αρέσει πολύ ο χώρος της ψυχαγωγίας, αλλά δε θα πω όχι και στο αθλητικό κομμάτι, αν είναι κάτι που θα μου ταιριάζει. Στον αθλητικό χώρο νομίζω έχω φθάσει το ”ταβάνι” μου, αλλά είναι ένας χώρος που τον αγαπώ και μου αρέσει, από αυτόν ξεκίνησα».

Στην συνέχεια σχολίασε ένα δημοσίευμα αναφορικά με εγκυμοσύνη που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα και είπε: «Αυτό που με ενοχλεί, με στενοχωρεί και με πιέζει είναι όταν θίγουν το θέμα πιθανής εγκυμοσύνης μου. Είναι αδιάκριτο, λεπτό κι ευαίσθητο θέμα για μία γυναίκα. Κάποιοι συνδύασαν την απώλεια για το σκυλάκι μου με ενδεχόμενη άτυχη εγκυμοσύνη, αυτό μου ”χτύπησε” καμπανάκι και το έβγαλα από μέσα μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ