Βασιλιάς Κάρολος Γ': Έβαλε αγγελία για δύο κηπουρούς - Για το Μπάκιγχαμ και για το Κάστρο του Ουίνδσορ

Βασιλιάς Κάρολος Γ': Έβαλε αγγελία για δύο κηπουρούς - Για το Μπάκιγχαμ και για το Κάστρο του Ουίνδσορ

Έναντι αδράς αμοιβής, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' επιθυμεί να προσλάβει έναν κηπουρό που θα επιφορτιστεί με την φροντίδα των κήπων του, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, επικαλούμενος σχετική αγγελία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο πρωτότοκος γιος της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, έχει ήδη αναρτήσει αγγελία στον βασιλικό ιστότοπο, στην οποία αναφέρεται ότι ψάχνει για έναν διευθυντή που θα αναλάβει την επιμέλεια των κήπων στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Όπως ο ίδιος εξηγεί, ο κηπουρός πρέπει να είναι «παθιασμένος με τα φυτά» και να μπορείνα εργάζεται 39 ώρες την εβδομάδα. Ο ετήσιος μισθός τους θα φθάνει τις 40 χιλιάδες λίρες.

«Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα φροντίζει τους κήπους που χιλιάδες σπεύδουν καθημερινά να θαυμάσουν από κοντά», υποστηρίζει μεταξύ άλλων η αγγελία. Όπως είναι γνωστό, ο 76χρονος μονάρχης μιλάει με τα φυτά του έχοντας έναν δικό του κώδικα επικοινωνίας.

«Ως Διευθυντής Κήπων, θα είστε υπεύθυνος για τη συντήρηση και την παρουσίαση των Κήπων των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Θα είστε περήφανος που θα παρακολουθείτε χιλιάδες ανθρώπους να απολαμβάνουν εκδηλώσεις και πάρτι στους κήπους», σχολιάζεται στην αγγελία. Στα καθήκοντα του κηπουρού περιλαμβάνεται η συντήρηση γκαζόν όπως και η φροντίδα θάμνων και τριαντάφυλλων.

«Με τη δέσμευσή σας για την κηπουρική, θα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των έργων μας για τη διατήρηση και την ενίσχυση της πλούσιας βιοποικιλότητας των κήπων μας. Αν είστε τόσο παθιασμένοι με τα φυτά όσο με τους ανθρώπους, τότε αυτός ο ρόλος θα σας εμπνεύσει να αποδώσετε», γράφει επίσης η αγγελία.

Εκτός από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' ψάχνει απεγνωσμένα κηπουρό και για το Κάστρο του Ουίνδσορ. Συγκεκριμένα, ψάχνει για έναν διευθυντή που θα επιμελείται τους κήπους και το φυτώριο με «πάθος για τα φυτά και τους ανθρώπους» και ετήσιο μισθό 38 χιλιάδες λίρες.

«Ως Διευθυντής Κήπων, θα είστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση και την παρουσίαση των κήπων και των χώρων του Κάστρου του Ουίνδσορ και τη διαχείριση ενός λειτουργικού φυτωρίου», αναφέρει η σχετική αγγελία.

Η δουλειά αυτή περιλαμβάνει τη φροντίδα του Moat Garden και μια ιστορική συλλογή φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και εμπορικών καλλιεργειών για παραγωγή στο «Windsor Farm Shop».

«Με δέσμευση για την κηπουρική, θα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των Σχεδίων Διατήρησης των Κήπων μας καθώς και στην ηγεσία σε νέα, εξειδικευμένα έργα για τη διατήρηση και ενίσχυση της πλούσιας βιοποικιλότητας των κήπων μας», καταλήγει η αγγελία.

Και οι δύο θέσεις έχουν προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 3 Νοεμβρίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο βασιλιάς Κάρολος είναι από τους πρωτοπόρους του κινήματος της οικολογικής καλλιέργειας και θεωρείται από τους ειδικούς ως απόλυτος γνώστης του αντικειμένου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ