Βασιλικές Ιπποδρομίες του Άσκοτ: Οι ηχηρές απουσίες, τα περίτεχνα καπέλα και οι εμφανίσεις που μαγνήτισαν τα βλέμματα

Βασιλικές Ιπποδρομίες του Άσκοτ: Οι ηχηρές απουσίες, τα περίτεχνα καπέλα και οι εμφανίσεις που μαγνήτισαν τα βλέμματα

Χθες, Τρίτη 14 Ιουνίου άρχισαν οι βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ που θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο, 18 Ιουνίου, παρουσία γαλαζοαίματων, αλλά και για πρώτη φορά χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την ΚέιτΜίντλετον, που παρέμειναν στο Λονδίνο για να συμμετάσχουν σε εκδήλωση μνήμης για τα πέντε έτη από την φονική πυρκαγιά στον Πύργο του Γκρένφελ.

Απούσα ήταν και η βασίλισσα Ελισάβετ, εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που την ταλαιπωρούν τους τελευταίους μήνες. Την βασίλισσα εκπροσώπησε ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος έφτασε στο Άσκοτ με άμαξα έχοντας στο πλευρό του την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Με άμαξες έφτασαν στους αγώνες και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η πριγκίπισσα Άννα και ο ξάδελφος της βασίλισσας, πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ μαζί με την σύζυγό του. Από την βασιλική οικογένεια το «παρών» έδωσαν, επίσης, η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, τον μεγιστάνα του Real Estate, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, τα παιδιά της πριγκίπισσας Άννας, η 41χρονη Ζάρα Τιντάλ με τον σύζυγό της Μάικ Τιντάλ, ο 44χρονος αδελφός της, Πίτερ Φίλιπς, αγαπημένοςεγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Εδουάρδος με την σύζυγό του, Σόφι κόμισσα του Ουέσσεξ.

Αυστηρό dress code

Οι βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ χρονολογούνται από το 1711 και απαιτούν αυστηρό dress code με ψηλά καπέλα για τους άντρες και περίτεχνα, πολύχρωμα καπέλα για τις γυναίκες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS