Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο «σ' αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο «σ' αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά τη Δέσποινα Βανδή, γράφει «σε αγαπώ» θέλοντας έτσι να εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους για την τραγουδίστρια που δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του, ζώντας παράλληλα τη δική της αγωνία για την περιπέτεια αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι o Βασίλης Μπισμπίκης την περασμένη Δευτέρα ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, Η Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε αμέσως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να του τοποθετήσουν stent.

Σύμφωνα με το parapoltika.gr, όλα πήγαν καλά, όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισε να πονά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί δυο μέρες μετά ξανά στο χειρουργείο για να του τοποθετήσουμε δύο ακόμα stend.

Αυτή τη στιγμή αναρρώνει, νιώθει καλά και θα πάρει εξιτήριο μέσα στην Κυριακή 10/03/2024.

Στο πλευρό του, εκτός από τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, είναι και οι γονείς του, που όταν ενημερώθηκαν έσπευσαν αμέσως κοντά από το Λουτράκι, αλλά και η αδερφή του. Όπως μας ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί, ο ηθοποιός θα πρέπει να προσέχει πολύ από δω και στο εξής τη διατροφή του.

mpismpikis vandi

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτησή από το νοσοκομείο

Πλέον ο ηθοποιός αναρρώνει, ενώ προχθές προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε story του.

mpismpikis vandi1

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Τα δύσκολα πέρασαν

Χθες, από το αέρα του J2US η Δέσποινα Βανδή μίλησε και εκείνη για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του συντρόφου της.

«Ελπίζω να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή. «Τα δύσκολα πέρασαν. Έχει ήδη ξεκινήσει να είναι καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά», του απάντησε εκείνη με τη σειρά της.

Κοκλώνης: Η αγάπη μας ήταν μαζί σου

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης απευθυνόμενος προς τη Δέσποινα Βανδή έστειλε τα περαστικά του και τα χαιρετίσματά του στον γνωστό θοποιό. «Η αγάπη μας ήταν μαζί σου και περαστικά στον Βασίλη», της είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ