Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από το Πήλιο: Σώζει κουτάβι πεταμένο στα σκουπίδια (Βίντεο)

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από το Πήλιο: Σώζει κουτάβι πεταμένο στα σκουπίδια (Βίντεο)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, μένουν στο Βόλο και χθες πήγαν για να εμβολιαστούν στην Αργαλαστή όπου άκουσαν κλάματα από τον κάδο σκουπιδιών.


Ωστόσο γυρίζοντας στο σπίτι τους και ταΐζοντας τα αδέσποτα στο δρόμο, άκουσαν το κλάμα από ένα μικρό σκυλάκι μέσα στον κάδο των σκουπιδιών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπήκε μέσα στα σκουπίδια και άρχισε να τα πετάει έξω για να βρει το σκυλάκι.

Ταραγμένοι και οι δυο βρήκαν το σκυλάκι που ήταν πανέμορφο και η Λίνα συγκινημένη άρχισε να του μιλάει και να του λέει ότι θα το πάρουν σπίτι τους.

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές, σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι αυτό.

Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα.

Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από το βίντεο με την διάσωση.

Η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου έγραψε: «Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη @charalampopoulos_vasilis ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο

Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή. Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα, η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας..#saveadog #saveapuppy #luckypuppy #dogslife #itsmylife”

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS