Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αυτό που με ζόρισε πολύ στη ζωή είναι που στα 50 μου έζησα απώλειες»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αυτό που με ζόρισε πολύ στη ζωή είναι που στα 50 μου έζησα απώλειες»

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τη σχέση του με τα social media, αλλά και τον λόγο που δεν έδινε συνεντεύξεις εδώ και δύο χρόνια προχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Μιλώνας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στα παιδικά του χρόνια και τη γνωριμία του με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου.

«Μεγάλωσα με τους ηθοποιούς που νόμιζα ότι ήταν συγγενείς μου, η θεία Ρένα Βλαχοπούλου, τον θείο Ντίνο Ηλιόπουλο, τον θείο Κώστα Βουτσά, τον θείο Θανάση Βέγγο. Έπαιξε ρόλο μεγάλο το ότι λάτρευα τους παλιούς ηθοποιούς στο ότι έγινα κι εγώ κατά κάποιον τρόπο ηθοποιός. Η τηλεόραση τότε, κρατούσε τον μύθο του πρωταγωνιστή. Όποιος πει ότι η δουλειά του ηθοποιού δεν έχει δυσκολίες είναι ψεύτης. Σε οποίο σημείο και αν φτάσει η καριέρα σου οι δυσκολίες δεν σταματάνε», δήλωσε χαρσακτηριστικά.

Αναφορικά με τα «Εγκλήματα», μια σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Όταν έπαιζα στην παράσταση “Μόλις Χώρισα” είχαν έρθει η Καβογιάννη, η Κωνσταντίνου και ο Παπαπέτρου να με δούνε και έτσι με "τσίμπησαν". Όταν είχε ξεκινήσει η σειρά να προβάλλεται, θυμάμαι που έλεγα στον εαυτό μου "πω πω, πόσο θα ήθελα να παίξω σε μια σειρά τέτοια"».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για τη σχέση του με την τηλεόραση. «Μπορεί να γίνει επικίνδυνο ναρκωτικό. Εάν απλά θες να υπάρχεις στην τηλεόραση, μπορείς να κάνεις ό,τι χαζομάρα σου έρθει, να φτάσεις σε σημείο να λες τι έφαγες χθες, τι έκανες προχθές, με ποιον ήσουν, πόσο ερωτευμένος είσαι, μόνο και μόνο για να υπάρχεις. Κάποια πράγματα στην τηλεόραση μου θυμίζουν ένα κακό παρελθόν. Γιατί να πέφτουν τόσα λεφτά και να γίνεται κάτι που δεν κοιτάζει μπροστά;», ανέφερε.

Για τα social media, τόνισε πως είναι κι αυτά εθιστικά, καθώς σε κάνουν χαρούμενο, ανάλογα με τα likes που μπορεί να πάρεις.

«Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να σε καλύπτουν τα likes από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Άμα δώσεις πολλή σημασία στο μακρύ και το κοντό του καθενός, θα χάσεις τον μπούσουλα της ζωής. Η ζωή είναι εκεί έξω, όχι στα social media», είπε και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του: «Ο σημαντικός παράγοντας για τη συνύπαρξη δύο συντρόφων είναι να έχουν περάσει τα χρόνια χωρίς να το καταλαβαίνεις και να υπάρχει ακόμα χιούμορ. Να γελάει ο ένας με τον άλλο, να υπάρχει εκτίμηση και θαυμασμός που ο χρόνος δεν τα έχει φθείρει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις απώλειες που βίωσε στη ζωή του και τον στιγμάτισαν. «Αυτό που με ζόρισε πολύ στη ζωή είναι που στα 50 μου έζησα απώλειες. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς απώλειες συνομήλικων φίλων σου, απώλειες που δεν ήταν έτσι "προγραμματισμένες", δεν τις περίμενα. Με τις απώλειες έχασα τον εαυτό μου, ήταν ένας λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια. Έζησα και την παρ’ ολίγον απώλεια της μητέρας μου από τον κοροναϊό, ήταν διασωληνωμένη για 17 μέρες. Όλοι ξέρουμε που θα καταλήξουμε και πρέπει ο καθένας μας να φροντίζει το ταξίδι να είναι όμορφο και με ωραίους συνεπιβάτες», σημείωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS