Βασίλισσα Ελισάβετ: Εμφανίστηκε με το μπαστούνι της σε εκδήλωση για τα 70 χρόνια - Εορτασμός με... Τομ Κρουζ και Έλεν Μίρεν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Εμφανίστηκε με το μπαστούνι της σε εκδήλωση για τα 70 χρόνια - Εορτασμός με... Τομ Κρουζ και Έλεν Μίρεν

Αυτή τη φορά παραβρέθηκε σε εκδήλωση για το πλατινένιο Ιωβηλαίο στην αρένα του κάστρου Γουίνδσορ, όπου διοργανώθηκε η ιππική εκδήλωση με τίτλο «Ένας καλπασμός στην ιστορία», με την παρουσία λαμπρών ονομάτων, όπως η Έλεν Μίρεν, ο Τομ Κρουζ και η Κάθριν Τζένκινς.

Η 96χρονη μονάρχης έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και η ίδια εμφανίστηκε χαμογελαστή.

Η Ελισάβετ συγκινήθηκε όταν είδε την εγγονή της, λαίδη Λουίζ, κόρη του γιου της πρίγκιπα Έντουαρντ, άνοιξε την παράσταση, οδηγώντας την άμαξα του πρίγκιπα Φίλιππου, το αγαπημένο συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος πέθανε πέρυσι σε ηλικία 99 ετών.

Η πρώτη εκδήλωση για το πλατινένιο Ιωβηλαίο

Στην εκδήλωση με τίτλο «Ένας καλπασμός στην ιστορία» συμμετείχαν πάνω από 500 άλογα και 1.000 καλλιτέχνες. Χαρακτηρίζοντάς την «φόρο τιμής στη μοναρχία μας», η παραγωγή προσπάθησε να μεταφέρει το κοινό σε περισσότερους από πέντε αιώνες ιστορίας και περιλάμβανε διεθνείς και εθνικές στρατιωτικές, ιππικές και χορευτικές επιδείξεις.

Η Έλεν Μίρεν, η οποία έχει υποδυθεί και τις δύο βασίλισσες Ελισάβετ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έπαιξε και πάλι τον ρόλο της βασίλισσας των Τύδορ. Η Αντζόα Αντοχ, η οποία υποδύεται την λαίδη Ντάνμπαρι στη σειρά Bridgerton του Netflix, είχε επίσης έναν ρόλο, όπως και ο ηθοποιός Ντάμιαν Λιούις. Η επίσης διάσημη Τζόαν Κόλινς εμφανίστηκε μέσω βίντεο για να ποτίσει φόρο τιμής. Ωστόσο, αυτός που έκλεψε την παράσταση – πέρα φυσικά από την βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν ο Τομ Κρουζ.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πραγματική τιμή και προνόμιο να συμμετέχει στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο Γουίνδσορ.

«Αυτό που έχει καταφέρει είναι ιστορικό. Έχει γνωρίσει προέδρους, παγκόσμιους ηγέτες, ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Όλος ο κόσμος γνωρίζει την αξιοπρέπεια, την αφοσίωση και την καλοσύνη της, αυτό ένιωθα πάντα γι’ αυτήν. Κάποια που καταλαβαίνει τη θέση της και την έχει κρατήσει μέσα σε μια ιστορία τα τελευταία 70 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσία της Ελισάβετ στην χθεσινή εκδήλωση αποτελεί προάγγελο της εμφάνισής της το ερχόμενο σαββατοκύριακο σε μια εκδήλωση ευχαριστιών για την 70χρονη βασιλεία της, ενώ θα κάνει και την παραδοσιακή της εμφάνιση στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour.

Ωστόσο, είναι απίθανο να παραστεί σε πολλές άλλες εκδηλώσεις, καθώς οι βοηθοί της στο παλάτι παραδέχονται ότι έχει «καλές και κάποιες λιγότερο καλές ημέρες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ