Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση»

Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση»

Εικοσιένα χρόνια μετά τον θάνατό του η τελευταία σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου, Βούλα, προέβη σε μια αποκάλυψη.

«Έχω σπουδάσει αρχιτέκτων μηχανικός. Όταν γνώρισα τον Κώστα έκλεισα το γραφείο και σταμάτησα να εξασκώ το επάγγελμα. Ο Κώστας έπινε πολύ και είχε μπει στο νοσοκομείο της αεροπορίας για αποτοξίνωση και μετά όλα καλά. Μου έλεγαν ότι έχει δυο μήνες ζωής, εγώ έλεγα ότι θα το προσπαθήσω και τελικά έζησε 10 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλα Χατζηχρήστου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο Happy Day μίλησε τόσο για τη ζωή της όσο και για την περιουσία του ηθοποιού την οποία όπως είπε μοίρασε στα παιδιά του.

«Μένω στην Κερατέα παρέα με τα ζωάκια μου από το 2010. Μπορώ και διαχειρίζομαι τη μοναξιά μου. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο σύντροφο από τον Κώστα για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Γιατί να χαλάσω αυτό που είχα; Εξυπακούεται ότι ζω με τις αναμνήσεις, για μένα ο Κώστας είναι σαν να είναι εδώ», είπε αρχικά η Βούλα Χατζηχρήστου.

Μιλώντας για την περιουσία του ηθοποιού, η Βούλα Χατζηχρήστου είπε: «Ο Κώστας είχε μοιράσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του κι εγώ ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω. Είχα μεγάλη περιουσία, αλλά πάει… Πέρασα τόσο καλά με τον Κώστα, που χαλάλι όλα. Κρατάω επαφές με τη Μαριαλένα, την κόρη του Κώστα».

Δείτε όσα είπε ο Βούλα Χατζηχρήστου στο Happy Day

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS