Ξεκινάει το drive in φεστιβάλ της Γλυφάδας - Με συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Ξεκινάει το drive in φεστιβάλ της Γλυφάδας - Με συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Τα drive in αναγεννιούνται και αποτελούν την τάση του καλοκαιριού λόγω της πανδημίας.

Το 1ο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας είναι γεγονός και ξεκινάει την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Παρέα της, ο μοναδικός Παντελής Καναράκης. Έτσι, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσουν με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού.

Drive in φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο

Ενα drive in φεστιβάλ για τις καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς» καταλήγει ο δήμαρχος Γλυφάδας.
drivein

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS