Κατερίνα Καινούργιου: «Μου εύχονται να πεθάνω και να μην κάνω παιδί, επειδή στήριξα τον Αλεξάνδρου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου εύχονται να πεθάνω και να μην κάνω παιδί, επειδή στήριξα τον Αλεξάνδρου»

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, αφού αναφέρθηκε στην άδικη επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ώρες στα social media για τη στήριξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει δεχτεί προσβλητικά μηνύματα στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χρήστες της εύχονται να πάθει κακό, επειδή υποστήριξε τον συνεργάτη της και σύντροφο της Ιωάννας Τούνη.

«Μου κάνατε χθες επίθεση, γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη, εφόσον είναι και ο σύντροφος του θύματος. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει στο σπίτι του και προφανώς έχω και εγώ τα δικά μου προβλήματα και να δέχομαι όλη αυτή την επίθεση; Λέω "Χριστέ μου, τι γίνεται;". Συμβαίνουν χίλια δύο πράγματα που πρέπει να διαχειριστώ και παίζει να πάθω και κακό στη δουλειά μου, επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς φορτισμένη.

Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του «Super Κατερίνα»

Στη συνέχεια, εξήγησε πως στεναχωριέται πάρα πολύ για το πώς αυτή η κατάσταση επηρεάζει τον συνεργάτη της και δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε ένα τέτοιο θέμα.

Με δάκρυα στα μάτια, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Βλέπω ξαφνικά τέτοιο μίσος στα social, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε ο καθένας τι περνάει σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί, απλά και μόνο επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες αν θέλουν, αυτούς να κατηγορήσουν και να αλλάξει όλο το πλαίσιο».

Τέλος, εξήγησε πως μετά τις χθεσινές δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναφορικά με τον βιασμό της 24χρονης, την «έχει πάρει κι εκείνη η μπάλα» και ο κόσμος της επιτίθεται επειδή βρίσκεται στο ίδιο κανάλι με την παρουσιάστρια του Happy Day.

«Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία. Αν θέλετε να την πέσετε σε κά΄ποιον, κάντε το με τους θύτες. Μην ψάχνετε να κατηγορήσετε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση. Θέλω να στηρίξω την Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσω. Η κοπέλα το δικαιολόγησε και δεν θα μπω στην διαδικασία αυτή. Όμως, πραγματικά, μου κάνουν επίθεση ακόμα και επειδή βρίσκομαι στο ίδιο κανάλιμε την Τσιμτσιλή. Σε μία κοπέλα που έχει οικογένεια να εύχεστε τέτοια πράγματα και να καταριέστε; Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος και να βγει την επόμενη μέρα να ζητήσει συγγνώμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS