Υπάλληλοι του παλατιού διαψεύδουν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι -«Είχαν βοήθεια, δυστυχώς δεν άκουγαν κανέναν»

Υπάλληλοι του παλατιού διαψεύδουν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι -«Είχαν βοήθεια, δυστυχώς δεν άκουγαν κανέναν»

Το προσωπικό του παλατιού έβλεπε τη συνέντευξη του Χάρι και του Μέγκαν Μαρκλ μάλλον με τρόμο καθώς η δούκισσα του Σάσεξ ισχυριζόταν ότι έμεινε εντελώς αβοήθητη όταν μπήκε στη Βασιλική Οικογένεια.

Στην πραγματικότητα, λένε πηγές που επικαλείται η Daily Mail, στη Μέγκαν Μαρκλ δόθηκαν ως συνεργάτες και μέντορες κάποιοι από το ανώτερο προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ, από τη στιγμή που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Τους επιτράπηκε ακόμη να διαλέξουν τη δική τους ομάδα 15 ατόμων για να φτιάξουν το δικό τους γραφείο με έμπιστους και ταλαντούχους ανθρώπους.

«Είναι ανόητο να κάνουμε μια τέτοια γενίκευση», σχολιάζει άτομο από το παλάτι. «Υπήρχε μια λαμπρή ομάδα πολύ έμπειρων και πιστών βοηθών για να τους βοηθήσει. Δυστυχώς, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι δεν ήταν πρόθυμοι να ακούσουν κανέναν. Και αυτή είναι η ειλικρινή αλήθεια».

meghan markle harry sta kokkina
Η βασίλισσα έπεισε προσωπικά, ακόμη και την επί μακρόν και εξαιρετικά δημοφιλή πρώην αναπληρώτρια ιδιωτική γραμματέα της Samantha Cohen, η οποία αποχωρούσε τότε από το παλάτι ύστερα από 20 χρόνια εργασίας εκεί, να παραμείνει και να εργαστεί για το ζευγάρι.

Ήταν η πρώτη κοινή ιδιωτική γραμματέας τους, που έτρεχε όλα όσα είχαν να κάνουν με την ιδιωτική και δημόσια ζωή τους, σαν αρχηγός προσωπικού. Ένας από τους κύριους ρόλους της ήταν να βοηθήσει Μέγκαν Μαρκλ με όλα τα θέματα που άπτονταν του γάμου της και να την προετοιμάσει για βασιλική ζωή.

Αυτό περιελάμβανε τακτικές συνεδρίες διδασκαλίας για τα πάντα, από τη βασιλική εθιμοτυπία έως το διπλωματικό πρωτόκολλο στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Η γεννημένη στην Αυστραλία κυρία Cohen, μητέρα τριών παιδιών, θεωρήθηκε η ασφαλέστερη δυνατή επιλογή.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στο γραφείο Τύπου, αναβαθμίστηκε σε γραμματέα Τύπου και έπειτα μετακόμισε στο ιδιωτικό γραφείο της Βασίλισσας το 2010 και ήταν η ανώτερη γυναίκα του βασιλικού προσωπικού και μια από τους βασικούς συμβούλους της Βασίλισσας. Οπως αναφέρει η Daily Mail θεωρούνταν, μάλιστα, μια από τα πιο σύγχρονα μέλη του βασιλικού προσωπικού.

meghan markle kitrina harry

«Η βασίλισσα της έδωσε την Σαμ, την πιο αξιόπιστη και ασφαλή βοηθό», είπε μια πηγή. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ είπε στην Οπρα Γουίνφρεϊ ότι ενώ η βασίλισσα ήταν προσωπικά «θαυμάσια», δεν είχε λάβει καμία καθοδήγηση για το πώς να συμπεριφέρεται ως royal -αναγκάζοντάς την να ψάχνει τα πάντα στο Google, ακόμη και τον Εθνικό Υμνο.

«Σε αντίθεση με αυτό που βλέπετε στις ταινίες, δεν μου έγινε κανένα μάθημα για το πώς … πώς να μιλάω, πώς να σταυρώνω τα πόδια μου, πώς να είμαι royal», είπε η Μέγκαν Μαρκλ. «Δεν μου έγινε κανένα μάθημα, από αυτά που είχαν γίνει σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήταν κάτι που μου προσφέρθηκε ».

«Κανείς δεν σας προετοιμάζει;» ρώτησε η Οπρα. Η Μέγκαν Μαρκλ το επιβεβαίωσε προσθέτοντας: «Λυπάμαι, αλλά κανείς δεν το έκανε, ούτε τον Εθνικό Ύμνο δεν μου έδειξαν. Κανείς δεν σκέφτηκε να πει, "Ω, είσαι Αμερικανή. Δεν θα το ξέρεις αυτό ». Και έτσι και εγώ, αργά το βράδυ, googlαρα των εθνικό ύμνο … Δεν ήθελα να τους ντροπιάσω. Κάθισα και έμαθα αυτούς τους 30 ύμνους για την εκκλησία. Κάναμε την προπόνηση πίσω από τα παρασκήνια γιατί ήθελα απλώς να τους κάνω περήφανους ».

Αποκάλυψε επίσης ότι την πρώτη φορά που συνάντησε τη βασίλισσα, στο Royal Lodge, στο σπίτι του πρίγκιπα Αντριου στο Γουίνδσορ, η πρώην σύζυγός του, η Δούκισσα της Υόρκης - με την οποία ζει ακόμα - έπρεπε να της δείξει πώς να κάνει υπόκλιση στη βασιλισσα καθώς δεν ήξερε καν ότι πρέπει να κάνεις υπόκλιση στη βασίλισσα ακόμη και στις ιδιωτικές συναντήσεις μαζί της.

Ο Χάρι υποστήριξε τους ισχυρισμούς της Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας ότι ένας από τους κύριους λόγους για την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα ήταν «η έλλειψη υποστήριξης και έλλειψη κατανόησης». Ωστόσο, πολλές πηγές είπαν στην Daily Mail ότι δεν ισχύουν τα όσα είπαν.

meghan markle mple kapelo


«Κανείς δεν θέλει να μπει σε ένα παιχνίδι αντεγκλήσεων, αλλά είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αυτή η εικόνα μιας Μέγκαν Μαρκλ που δεν την βοήθησε κανείς με το πρωτόκολλο, που κανείς δεν της έμαθε να κάνει υπόκλιση και που έπρεπε να googlάρει τον Εθνικό Ύμνο, δεν είναι αληθής», είπε ένας από τους ανθρώπους του παλατιού. Υποστηρίχθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι η κυρία Cohen ήταν ένα από αυτά τα μέλη του προσωπικού που υπέστησαν bullying από την Μέγκαν Μαρκλ, κάτι το οποίο αρνήθηκαν οι δικηγόροι των Σάσεξ».

Εκτός από την Cohen, η Μέγκαν Μαρκλ μπορούσε να συνομιλεί απευθείας με την ιπποκόμο της βασίλισσας, υπολοχαγό Nana Kofi Twumasi-Ankrah, μια ανώτερη αξιωματικό που βοηθούσε στην οργάνωση του ημερολογίου της Βασίλισσας και των επίσημων δεσμεύσεων, και συχνά εμφανιζόταν στο πλευρό της.

Σύμφωνα με τη Mail η Μέγκαν Μαρκλ συνεργαζόταν και με την Susan Hussey, τη χήρα της πρώην προέδρου του BBC Marmaduke Hussey και νονά του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Πιστή φίλη της βασίλισσας από τότε που μπήκε στο παλάτι, το 1960, με τη γέννηση του πρίγκιπα Αντριου.


«Όπως και η Sam Cohen, δεν θα μπορούσε να υπάρχει ασφαλέστερη επιλογή συνεργάτιδος για την Μέγκαν Μαρκλ», είπε μια πηγή. «Η κυρία Σούζαν είναι πολύ προσιτή, και θα ήθελε να την βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσε.
Το διαμέτρημα της ομάδας που διατέθηκε στη Μέγκαν Μαρκλ ήταν, λένε πηγές, ένα σημάδι του πόσο αφοσιωμένο ήταν το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην υποστήριξή της.

«Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπαινίχθηκαν στη συνέντευξή τους ότι ο Χάρι και ιδιαίτερα η Μέγκαν ήταν μόνοι τους», ανέφερε άνθρωπος του παλατιού συμπληρώνοντας: «Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι να μπαίνεις σε αυτόν τον κόσμο τόσο γρήγορα».

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα. Σε αντίθεση με όσα έχουν ειπωθεί, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ήταν αποφασισμένα να τους βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Ήθελαν να κάνουν τον Χάρι και τον Μέγκαν ένα success story.
Δυστυχώς εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν.
Ο Χάρι ήταν από τη φύση του και από πάντα δύσπιστος με το παλάτι και η Μέγκαν Μαρκλ πραγματικά δεν ήθελε να μάθει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS