Viral βίντεο δείχνει υπάλληλο αεροπορικής να κολλά ταινία στο φτερό αεροπλάνου – Κι όμως συμβαίνει συνέχεια
Φωτογραφία: TikTok/myhoneysmacks

Viral βίντεο δείχνει υπάλληλο αεροπορικής να κολλά ταινία στο φτερό αεροπλάνου – Κι όμως συμβαίνει συνέχεια

Ένα σοκαριστικό βίντεο με έναν εργαζόμενο αεροπορικής εταιρείας να τοποθετεί μονωτική ταινία σε ένα αεροπλάνο της Spirit Airlines έχει γίνει viral και ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τον TikToker myhoneysmacks, ο εργαζόμενος της αεροπορικής εταιρείας κάνει μια γρήγορη συντήρηση στο αριστερό φτερό του αεροσκάφους, ενώ αυτό βρίσκεται στον αεροδιάδρομο του διεθνούς αεροδρομίου του Νάσβιλ, ενώ οι επιβάτες παρακολουθούν από το εσωτερικό του αεροπλάνου.

Τι δείχνει το viral βίντεο με την ταινία στο φτερό του αεροπλάνου

«Ο λόγος για τον οποίο δεν πετάω με την Spirit έγραψε ο TikToker. «Δεν με νοιάζει αν είναι ειδική ταινία ή κάτι άλλο, το γεγονός ότι πρέπει να κολλήσετε το αεροπλάνο και να το κάνετε την ώρα που ο κόσμος είναι μέσα σε αυτό ώστε να μην μπορούμε να σας δούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δε θα πετάξω με την Spirit, θα το κάνω πλέον με την Southwest, όχι με την Spirit» πρόσθεσε ο TikToker.

@myhoneysmacks Im only flying southwest now 😤 #spirit #spiritairlines #plane #planecrash #cockpit #airline #flight #fly #scary #omg #mindboggling ♬ original sound - My Honey Smacks 🍯🐝 Youtuber

 

 

Γιατί χρησιμοποιείται αυτή η ταινία;

Ένας χρήστης όμως της έδωσε την απάντηση. «Αυτό λέγεται Speed Tape και χρησιμοποιείται για μικροεπισκευές στα αεροπλάνα. Κάθε αεροπορική εταιρεία το χρησιμοποιεί, συμπεριλαμβανομένης της Southwest» έγραψε.

Το Speed Tape είναι μια κόλλα με βάση το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για γρήγορες επισκευές σε αεροσκάφη και αγωνιστικά αυτοκίνητα. «Ονομάζεται speed tape επειδή, όταν εφαρμόζεται, θα κολλήσει σε ένα φτερό αεροπλάνου που ταξιδεύει πολύ γρήγορα στον αέρα» σύμφωνα με το ταξιδιωτικό blog «The Points guy». «Μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -65°F έως 600°F και έχει ένα στρώμα υφάσματος που καλύπτεται από αλουμινόχαρτο με μια εξαιρετικά ισχυρή κόλλα σιλικόνης, καθιστώντας την παχύτερη από την κολλητική ταινία».

Ορισμένοι χρήστες του TikTok που γνωρίζουν από αεροπλοϊα έσπευσαν να σχολιάσουν και να επιβεβαιώσουν πως είναι απολύτως φυσιολογικό να χρησιμοποιείται Speed Tape σε ένα αεροσκάφος.

«Είμαι μηχανικός αεροσκαφών και θέλω να πω πως κάθε αεροπορική εταιρεία χρησιμοποιεί τέτοια ταινία στα αεροπλάνα. Και ναι, συνήθως πρέπει να την εφαρμόζουμε μετά από κάθε πτήση» σχολίασε ο χρήστης benstandifer πριν προσθέσει: «Η Southwest θα κάνει ακριβώς το ίδιο, όπως και η United και η American».

«Συνταξιούχος Airforce εδώ… Θα εκπλαγείτε από το πόση ταινία χρησιμοποιείται στα αεροπλάνα. Κάθε αεροπορική εταιρεία τη χρησιμοποιεί μωρό μου» πρόσθεσε ένας TikToker με το όνομα Κρις.

«Φύγε τρέχοντας!»: Αντιδράσεις για την ταινία

Το βίντεο, το οποίο έχουν δει πάνω από 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι, συγκέντρωσε πολλές αντιδράσεις με κάποιους να τρομάζουν με αυτό και άλλους να αστειεύονται. «Γιατί κάθεσαι ακόμα στο αεροπλάνο» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να υποστηρίζει: «Μωρό μου θα είχα φύγει τρέχοντας από το αεροπλάνο. Και θα έπαιρνα πίσω τα χρήματά μου».

Ένας τρίτος πάντως, διαβάζοντας όλα τα παραπάνω για τη χρήση του Speed Tape, έγραψε: «Πού μπορώ να αγοράσω λίγη από αυτή την ταινία; Το Nissan μου μόλις και μετά βίας τα καταφέρνει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS