Υπουργείο Υγείας στον Καναδά έβαλε video του Pornhub αντί για ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Υπουργείο Υγείας στον Καναδά έβαλε video του Pornhub αντί για ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Μεγάλα γκάφα του Υπουργείου Υγείας στο Καμπέκ που έβαλε ένα ακατάλληλο video αντί για την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.


Μερακλής φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται τα social media του Υπουργείο Υγείας στο Κεμπέκ του Καναδά, μετά την γκάφα στην οποία υπέπεσε την Πέμπτη.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν προφανώς ξέχασε να κάνει copy σωστά το λινκ για την ενημέρωση για την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού και στο Twitter ανέβηκε ένα link που οδηγούσε σε ερωτικό video με ποδολαγνίες στο pornhub.

Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσουν 30 λεπτά για να καταλάβει το λάθος που είχε κάνει και να κατεβάσει το ποστάρισμα που είχε κάνει, ζητώντας συγγνώμη στους 103.000 followers του λογαριασμού.

«Λόγω μίας κατάστασης πέρα από τον έλεγχό μας, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό μας στο Twitter, ένα λινκ με ακατάλληλο περιεχόμενο. Ψάχνουμε τα αίτια. Λυπούμαστε για την αναστάτωση», έγραφε η σχετιkή ανάρτηση.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από κάτω στα σχόλια, το τρολάρισμα πήγαινε σύννεφο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ