Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το ταξίδι στην παραμυθένια Βενετία με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους [εικόνες]

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το ταξίδι στην παραμυθένια Βενετία με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους [εικόνες]

Οικογενειακή «απόδραση» για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία επισκέπτεται αυτές τις ημέρες παρέα με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, και τα παιδιά τους, έναν εμβληματικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να ταξιδέψει λίγες ημέρες πριν το Πάσχα στην παραμυθένια Βενετία, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι φωτογραφίες που ανήρτησε από το ταξίδι της στη Βενετία

Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

Σε αυτές, καταγράφεται η ίδια, μόνη ή με τον σύζυγό της, αλλά και με την κόρη και τον γιο τους, να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα κανάλια, και να φωτογραφίζονται χαμογελαστοί στα αξιοθέατα που επισκέφτηκαν.

Οι αναρτήσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους διαδικτυακούς της φίλους, που έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα για το ταξίδι της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ