Το SuperVan της Ford έχει φτιαχτεί για ρεκόρ

Το SuperVan της Ford έχει φτιαχτεί για ρεκόρ

Από την στιγμή που η Ford παρουσίασε τη νέα έκδοση SuperVan 4.2 έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο ταχύτητας του συγκεκριμένου ηλεκτρικού βαν μοντέλου της σε ειδικές διαδρομές και πίστες.

Η επανασχεδιασμένη μάσκα εμπρός σε συνδυασμό με τα αεροδυναμικά βοηθήματα στο πίσω μέρος έχουν κάνει ακόμα πιο σταθερό το ηλεκτρικό «κτήνος» με αποτέλεσμα να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κάθε μεριά της Υφηλίου.

Μετά λοιπόν από το ρεκόρ στην θρυλική ανάβαση του Pikes Peak και το ρεκόρ στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, η Ford αποφάσισε να βάλει το SuperVan 4.2 στην απαιτητική πίστα Mount Panorama στην Αυστραλία.

Αποτέλεσμα είναι το SuperVan 4.2, έχοντας πίσω από τα πηδάλια τον πολύπειρο Γάλλο οδηγό Romain Dumas, κατάφερε να σημειώσει χρόνο 1:56.324, γράφοντας νέο ρεκόρ στην κατηγορία του.

Nα αναφέρουμε ότι η αγωνιστική Mercedes-AMG GT3 σημείωσε κατά 0,3 δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργό χρόνο (1:56.605) σε σχέση με το βαν της Ford. Μετά την επίτευξη του ρεκόρ ο Dumas δήλωσε ότι το SuperVan 4.2 ήταν εξαιρετικά σταθερό και ακλόνητο στις στροφές, έχοντας παράλληλα τρομακτικές επιταχύνσεις.

Θυμίζουμε ότι το SuperVan 4.2 κινείται από τρεις ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 1.400 ίππων. Η αρχική ισχύς έχει μειωθεί από τους 2.000 ίππους, προκειμένου να είναι πιο εύκολο στην οδήγηση, ενώ τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα σε συνδυασμό με τις αναβαθμισμένες αναρτήσεις το κάνουν ένα ικανότατο αγωνιστικό μοντέλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ