Τούρκος διέλυσε μια ολοκαίνουργια Ferrari [βίντεο]

Τούρκος διέλυσε μια ολοκαίνουργια Ferrari [βίντεο]

Μια ακόμη προσπάθεια επίτευξης τελικής ταχύτητας με Ferrari κατέληξε σε τραγωδία σε δημόσιο δρόμο της Τουρκίας, ευτυχώς χωρίς να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Κάθε παραβίαση των ορίων ταχύτητας είναι παράνομη. Ωστόσο ανάλογα και με την υπέρβαση του ορίου και τις συνθήκες, κάθε παραβίαση έχει το δικό της ειδικό βάρος και συνέπειες, αν τα πράγματα πάρουν δυσάρεστη τροπή.

Ευτυχώς, για τον Unal Turan, έναν διάσημο Τούρκο που ασχολείται κυρίως με τις αισθητικής φύσεως βελτιώσεις αυτοκινήτου και έχει περισσότερους από δύο εκατ. ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι συνέπειες της πράξης του ήταν επώδυνες μόνο για την πανάκριβη Ferrari 458 που οδηγούσε εκείνη την ώρα.

Έχοντας στο διπλανό κάθισμα την αρραβωνιαστικιά του, την τραγουδίστρια Ceylan Koynat, ο 38χρονος Turan επιχείρησε να αγγίξει την τελική ταχύτητα του ιταλικού supercar σε τούνελ του βόρειου αυτοκινητόδρομου Μαρμαρά, στην περιοχή Sultangazi.

Αγνοώντας πλήρως το γράμμα του νόμου και αδιαφορώντας για την ασφάλεια και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου ο Turan, ο οποίος βιντεοσκοπούσε εκείνη την ώρα το «κατόρθωμά» του, έχασε τον έλεγχο της Ferrari 458, όταν έσκασε ένα από τα πίσω ελαστικά.

Το ιταλικό supercar, το οποίο είχε τιμή άνω των 500.000 ευρώ στην Τουρκία, χτύπησε με σφοδρότητα στα τοιχώματα της σήραγγας και όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες καταστράφηκε ολοσχερώς στο εμπρός του μέρος, ενώ υπέστη σοβαρές ζημιές και στο πίσω.

Με τόσο υψηλή ταχύτητα σε δημόσιο δρόμο μόνο από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα από αυτό το ατύχημα με την Ferrari 458 Να προστατεύει παράλληλα επαρκώς τους δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι γλίτωσαν έχοντας να αντιμετωπίσουν μόνο μικροτραυματισμούς, ενώ διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για να εξακριβωθεί η κατάστασή τους.

Σε μια προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Turan, ο οποίος φαίνεται να μην έχει, εκτός από την απαραίτητη εμπειρία στην οδήγηση με υψηλές ταχύτητες, ούτε την απαιτούμενη κρίση, κατηγόρησε... το ελαστικό για το ατύχημα που έπαθε και ισχυρίστηκε ότι μάλλον ήταν ελαττωματικό.

Σε συνέντευξή του μετά το ατύχημα ο Τούρκος στράφηκε και εναντίον της Ferrari λέγοντας ότι κανένας από τους αερόσακους του ιταλικού αυτοκινήτου δεν ενεργοποιήθηκε κατά το ατύχημα. Γι' αυτό το λόγο ο Turan ανέφερε ότι θα πραγματοποιήσει έρευνα, σε συνεργασία με δικηγόρους και πραγματογνώμονες, για να εξακριβώσει το λόγο που έσκασε το ελαστικό και δεν άνοιξαν οι αερόσακοι.

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ