Airbnb: Τι αλλάζει στην πολιτική της από τον Ιούνιο -Το μήνυμα που έλαβαν οι χρήστες της πλατφόρμας

Airbnb: Τι αλλάζει στην πολιτική της από τον Ιούνιο -Το μήνυμα που έλαβαν οι χρήστες της πλατφόρμας

Ένα μήνυμα στο οποίο περιλαμβάνονται σημαντικές αλλαγές αναρτήθηκε στην πλατφόρμα της Airbnb, το οποίο «έφτασε» τις προηγούμενες ημέρες και στα e-mail των χρηστών που έχουν εγγραφεί και χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Όπως ενημερώνει με το μήνυμά της η διαχειρίστρια εταιρεία του Airbnb, από τον προσεχή Ιούνιο θα τεθούν σε ισχύ συγκεκριμένες αλλαγές - ανεξαρτήτως χρόνου κρατήσεων- τις οποίες οι ταξιδιώτες οφείλουν να γνωρίζουν προκειμένου να μην βρεθούν... προ εκπλήξεως. Το μήνυμα της Airbnb με το νέο καθεστώς που εφαρμόζει αφορά τα έκτακτα συμβάντα, τα οποία μετονομάζονται περιστατικά «ανωτέρας βίας».

Αναλυτικά το μήνυμα της Airbnb:

«Ενημερώνουμε την Πολιτική Ειδικών Περιστάσεων και αλλάζουμε το όνομά της, για να γίνει πιο κατανοητή. Η αναθεωρημένη Πολιτική για Συμβάντα Ανωτέρας Βίας θα ισχύει για όλα τα ταξίδια και τις εμπειρίες που θα πραγματοποιηθούν από τις 6 Ιουνίου 2024 και μετά, ανεξάρτητα από την ημερομηνία που έγινε η κράτηση.

Τι αλλάζει στην πολιτική;

Τα προβλέψιμα καιρικά φαινόμενα στην τοποθεσία της κράτησης πληρούν ρητά τις προϋποθέσεις για την κάλυψη που προσφέρεται, εφόσον έχουν ως αποτέλεσμα κάποιο άλλο συμβάν που καλύπτεται, όπως την επιβολή ταξιδιωτικών περιορισμών από κρατική αρχή ή διακοπή μεγάλης κλίμακας στη λειτουργία υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Η πολιτική θα ισχύει μόνο για συμβάντα που προκύπτουν στην τοποθεσία της κράτησης. Πλέον δεν καλύπτονται συμβάντα που επηρεάζουν τη δυνατότητα ενός επισκέπτη να ταξιδέψει προς την τοποθεσία της κράτησης.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα της Airbnb από τις 6 Ιουνίου 2024 και μετά, αποδέχεστε την ενημερωμένη Πολιτική για Συμβάντα Ανωτέρας Βίας. Σας ευχαριστούμε που είστε μέλος της κοινότητάς μας.

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα της Airbnb».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ