Ο λόγος που δεν δέχτηκαν τον δολοφόνο της Κυριακής στον Κορυδαλλό -Φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο

Ο λόγος που δεν δέχτηκαν τον δολοφόνο της Κυριακής στον Κορυδαλλό -Φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο

Ο 39χρονος που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, βρίσκεται φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο Τζάνειο.

Ο γυναικοκτόνος πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης Κυριακής, έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου θα μείνει εκεί για τρεις ή τέσσερις μέρες.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4) ο 39χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή.

Χθες βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταφερόταν ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν έγινε δεκτός και επέτρεψε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σύμφωνα με το Open, που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής θα επιχειρούσε ξανά να αυτοκτονήσει. Εγκυμονούσε επίσης ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Στο Τζάνειο νοσοκομείο υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι για κρατούμενους και έτσι ο 39χρονος δολοφόνος νοσηλεύεται απομονωμένος έχοντας δυο αστυνομικούς να τον φρουρούν.

Ανείπωτος πόνος στο μνημόσυνο της Κυριακής

Την Τρίτη (9/4) τελέστηκε το 9μερο μνημόσυνο από την ημέρα που δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους. Η νέα γυναικοκτονία πυροδότησε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης των φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας.

Η οικογένεια τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους να φτάνουν στην εκκλησία κρατώντας λευκά λουλούδια.

«Κοκτέιλ» χαπιών και αλκοόλ της ημέρα της δολοφονίας

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 39χρονου που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους έδειξαν πως το μοιραίο βράδυ είχε κάνει χρήση αλκοόλ και χαπιών.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις του δράστη, που παρουσίασε το Mega, έδειξαν πως στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ άνω του ορίου για οδήγηση (χρησιμοποιούσε το μηχανάκι του όσο παρακολουθούσε το θύμα το επίμαχο βράδυ) και υπερβολικά υψηλά επίπεδα βενζοδιαζεπίνης. Πρόκειται για ουσία που βρίσκεται συνήθως στα αγχολυτικά χάπια.

Οι βενζοδιαζεπίνες βρέθηκαν σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l, με το όριο να είναι στα  200 mg. Η συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του ήταν 1,10 mg/l, με το όριο να είναι στα 0,20 - 0,80 mg/l.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ